ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΟΥ ΝΟΥΝΤΣΙΟΥ ΣΕΒΑΣΜΙΟΤΑΤΟΥ κ. Edward-Joseph ADAMS ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΝΑΞΟΥ

ΕΠΙΣΗΜΗ  ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΟΥ ΝΟΥΝΤΣΙΟΥ ΣΕΒΑΣΜΙΟΤΑΤΟΥ κ. Edward-Joseph ADAMS ΣΤΗΝ  ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΝΑΞΟΥ

Τις μεσημβρινές ώρες έφθασε με το ΟΓ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ στη Νάξο, μετά από πρόσκληση του Σεβασμιοτάτου Αρχιεπισκόπου μας π. Νικολάου, για τετραήμερη επίσημη επίσκεψη στην Έδρα της Καθολικής Αρχιεπισκοπής Νάξου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου, ο Αποστολικός Νούντσιος της Αγίας Έδρας στην Ελλάδα, Σεβασμιότατος κ.  Edward – Joseph ADAMS.

Στο λιμάνι υποδέχτηκε τον  Αποστολικό Νούντσιο ο Σεβασμιότατος Αρχιεπίσκοπος π. Νικόλαος και ο εφημέριος του Μητροπολιτικού μας Ναού π. Γεώργιος Παλαμάρης, ενώ οι καμπάνες  με τον πιο επίσημο τρόπο ανάγγειλαν την άφιξή του.

Ο Σεβασμιότατος Νούντσιος θα φιλοξενηθεί στην Καθολική Αρχιεπισκοπή.

Σήμερα, αργά το απόγευμα, θα επισκεφθεί τον Μητροπολίτη Παροναξίας Σεβασμιότατο κ. Καλλίνικο.

Την Κυριακή το απόγευμα στις 7 θα τελέσει πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, στην οποία θα συλλειτουργήσει  και ο Σεβασμιότατος  Αρχιεπίσκοπό μας και στη συνέχεια θα λάβει μέρος στη λιτάνευση των Αχράντων του Χριστού Μυστηρίων στους γραφικούς δρομίσκους του Κάστρου.

Τη Δευτέρα τις πρωινές ώρες θα επισκεφθεί τον Δήμαρχο Νάξου και μικρών Κυκλάδων κ. Μανώλη Μαργαρίτη και τον Έπαρχο κ.  Ιωάννη Μαργαρίτη. 

κοινοποίηση άρθρου:

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

Mελέτη του Ευαγγελίου της ημέρας

ΤΕΤΑΡΤΗ ΤΗΣ 1ης ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ 6 Δεκεμβρίου 2023                                     Εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος. Αμήν Επικαλούμαι

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου