ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ
ΝΑΞΟΥ-ΤΗΝΟΥ- ΑΝΔΡΟΥ-ΜΥΚΟΝΟΥ

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αγαπητοί μου, λόγω των  δυσμενών συνθηκών που έχει προκαλέσει η ασθένεια του  κορονοϊού, η προγραμματισμένη για την Κυριακή  15 Μαρτίου 2020 ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ στον Ενοριακό Ναό του Αγίου Νικολάου της Χώρας Τήνου, ΔΕΝ ΘΑ ΤΕΛΕΣΤΕΙ.

Το πρωί της Κυριακής η Θεία Λειτουργία θα τελεστεί κανονικά.

Σας ζητώ να ακούτε  και να τηρείτε σχολιαστικά τις αποφάσεις της Πολιτείας και τις οδηγίες της Εκκλησίας. Με τον τρόπο αυτό βοηθούμε τον πλησίον μας και τον εαυτό μας. Κρίση είναι και θα περάσει και στο τέλος να μείνει η κορώνα της νίκης και θα εξαφανιστεί ο ιός της ιδιάζουσας γρύπης.

Πρέπει να πάρουμε στα σοβαρά τη φράση: «τα του Θεού τω Θεώ και τα του κορινοϊού τω κορονοϊώ».

 

+Νικόλαος

 

κοινοποίηση άρθρου:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

«Σώμα Χριστού» στον απόστολο Παύλο

«ΣΩΜΑ ΧΡΙΣΤΟΥ» ΣΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΠΑΥΛΟ Δύο τύποι εκκλησίας   Όπως είναι γνωστό, η διδασκαλία περί «Σώματος Χριστού» δεν είναι ενιαία στις Επιστολές του Αποστόλου Παύλου.

Προετοιμασία Μελλονύμφων

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Στην Μετασυνοδική Αποστολική Παραίνεσή του ο Πάπας Φραγκίσκος γράφει: η συζυγική αγάπη που ενώνει τους συζύγους είναι μια αγάπη εξαγιασμένη, εμπλουτισμένη και φωτισμένη από

Angelus, 19 Μαρτίου 2023

ΠΑΠΑΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΚΥΡΙΟΥ Πλατεία Αγίου Πέτρου Κυριακή, 19 Μαρτίου 2023   Αγαπητοί αδελφοί και αδελφές, καλημέρα! Σήμερα το Ευαγγέλιο μας δείχνει τον Ιησού που

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου