ΕΝΟΡΙΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ: ΕΝΑΡΞΗ ΝΕΑΣ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

ΕΝΟΡΙΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ: ΕΝΑΡΞΗ ΝΕΑΣ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

Το Σάββατο 10 Νοεμβρίου ξεκίνησε στην ενορία μας η κατηχητική δραστηριότητα για τη νέα σχολική χρονιά. Οι συναντήσεις, διάρκειας δύο ωρών πραγματοποιούνται κάθε Σάββατο στις 15.30 στην ενοριακή αίθουσα όπου τα είκοσι παιδιά με τη βοήθεια των δύο κατηχητριών και του εφημερίου περνούν ένα χαρούμενο και δημιουργικό απόγευμα.

Η έναρξη γίνεται με την προσευχή της κατήχησης την οποία απαγγέλουμε όλοι μαζί, έπειτα, ανάλογα με την ηλικία και την τάξη, τα παιδιά χωρίζονται σε τρείς ομάδες και παρακολουθούν την κατήχηση και τέλος ακολουθεί μια ώρα παιχνιδιών και άλλων ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων. 

 

κοινοποίηση άρθρου:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

«Σώμα Χριστού» στον απόστολο Παύλο

«ΣΩΜΑ ΧΡΙΣΤΟΥ» ΣΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΠΑΥΛΟ Δύο τύποι εκκλησίας   Όπως είναι γνωστό, η διδασκαλία περί «Σώματος Χριστού» δεν είναι ενιαία στις Επιστολές του Αποστόλου Παύλου.

Προετοιμασία Μελλονύμφων

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Στην Μετασυνοδική Αποστολική Παραίνεσή του ο Πάπας Φραγκίσκος γράφει: η συζυγική αγάπη που ενώνει τους συζύγους είναι μια αγάπη εξαγιασμένη, εμπλουτισμένη και φωτισμένη από

Angelus, 19 Μαρτίου 2023

ΠΑΠΑΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΚΥΡΙΟΥ Πλατεία Αγίου Πέτρου Κυριακή, 19 Μαρτίου 2023   Αγαπητοί αδελφοί και αδελφές, καλημέρα! Σήμερα το Ευαγγέλιο μας δείχνει τον Ιησού που

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου