Εμβολιάστηκαν ο Πάπας και ο επίτιμος

Εμβολιάστηκαν ο Πάπας και ο επίτιμος

Εμβολιάστηκαν_2.jpg

Συνεχίζεται η εκστρατεία εμβολιασμού στο Βατικανό.
Ξεκίνησε το πρωί της Τετάρτης 13 Ιανουαρίου 2021 μετά την άφιξη του ορού. Τόσο ο Πάπας Φραγκίσκος όσο και ο επίτιμος Πάπας Βενέδικτος XVI, έχουν ήδη λάβει την πρώτη δόση του εμβολίου. “Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι ως μέρος του προγράμματος εμβολιασμού του κράτους του Βατικανού – είπε ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου των Αγίων Εδρών Matteo Bruni, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων – μέχρι σήμερα έχει χορηγηθεί η πρώτη δόση του εμβολίου COVID-19 στον Πάπα Φραγκίσκο και τον επίτιμο Πάπα.”
Ο Φραγκίσκος είχε ανακοινώσει κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του με τον Tg5 ότι θα εμβολιαστεί αυτήν την εβδομάδα, ενώ ο προσωπικός γραμματέας του Βενεδίκτου ΧVI, επίσκοπος Georg Gaenswein, επιβεβαίωσε ότι ο επίτιμος Πάπας θα εμβολιαστεί επίσης.
Όπως θα θυμάστε, στη συνέντευξη ο Πάπας Φραγκίσκος είχε χαρακτηρίσει τον εμβολιασμό “μια ηθική δράση, επειδή διακυβεύετε την υγεία σας, παίζετε τη ζωή σας, αλλά παίζετε επίσης τη ζωή των άλλων”.

κοινοποίηση άρθρου:

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

Mελέτη του Ευαγγελίου της ημέρας

ΣΑΒΒΑΤΟ  ΤΗΣ 8ης ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ 2 Μαρτίου 2024   Εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος. Αμήν Επικαλούμαι το

Φόβος να πιστέψουμε και να αγαπήσουμε

ΦΟΒΟΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΑΠΗΣΟΥΜΕ «Μη φοβάστε, εγώ νίκησα τον κόσμο»   Σήμερα ακούγεται όλο και περισσότερο: «Εγώ δεν εμπιστεύομαι πιά κανέναν, ούτε τον

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου