Εμείς επιμένουμε!

Εμείς επιμένουμε!

Κάθε τελευταία Πέμπτη του μήνα η τοπική μας Εκκλησία καλείται στο Θεομητορική της Προσκύνημα της Παναγίας της Βρυσιώτισσας. Τέλει το Μυστήριο της Ευχαριστίας και προσεύχεται στην Παναγία να επαναλάβει στον Ιησού όπως τότε στο Γάμο της Κανά: «Δεν έχουν νέους ιερείς, μοναχές και μοναχούς»!

Όσοι έχουν συνειδητοποιήσει την έλλειψη ιερατικών και μοναχικών κλήσεων στην τοπική μας Εκκλησία, όσοι πιστεύουν στη δύναμη της κοινοτικής προσευχής, όσοι έχουν πειστεί ότι ο Κύριος όταν κτυπούμε  και όταν ζητούμε θα μας δώσει αυτό που επιθυμούμε όταν είναι για τη δόξα του και το πνευματικό  όφελος  της Εκκλησίας, είναι εκεί. Πότε λίγοι και πότε πολλοί.

Κάνω έκκληση σε κλήρο και λαό να μην ξεχνά αυτή την ημέρα και να  δίνει το παρόν στο Βρυσί. Η Παναγία είναι η βρύση των χαρίτων διότι γέννησε την πηγή των χαρίτων τον ίδιο το Θεό.

κοινοποίηση άρθρου:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

Mελέτη του Ευαγγελίου της ημέρας

ΣΑΒΒΑΤΟ 34ης ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ 26 Νοεμβρίου 2022                                              Εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος. Αμήν Επικαλούμαι το Πνεύμα

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου