Έκοψε την πίτα του ο “Περιστεριώνας”

Έκοψε την πίτα του ο “Περιστεριώνας”

Την πίτα του για το Νέο Έτος έκοψε πριν από λίγο το ΤΑΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΩΝΑΣ στο σχεδόν γεμάτο Κλειστό Γυμναστήριο Τήνου. Την πίτα ευλόγησε ο Σεβασμιότατος Αρχιεπίσκοπος Καθολικών κ. κ. Νικόλαος.

Είχαν προηγηθεί αθλητικές δραστηριότητες από τα τμήματα του Περιστεριώνα με κυρίως μενού το διαγωνισμό τρίποντων.

Εκ μέρους της ομάδας, μίλησε ο Πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Π. Μπουζαλάκος, ο οποίος ευχήθηκε το 2019 να είναι το ίδιο πετυχημένο με το 2018, ευχαρίστησε όλους όσους στέκονται δίπλα στην ομάδα. Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στους χορηγούς της ομάδας, οι οποίοι βοηθούν με όποιον τρόπο μπορούν. Τέλος ευχαρίστησε το Δήμο Τήνου, ζητώντας παράλληλα βοήθεια σε θέματα που έχουν να κάνουν με το Κλειστό. 

Εκ μέρους του Δήμου Τήνου το λόγο πήρε η Αντιδήμαρχος Τήνου κα Λουκρητία Ανδροβικ, η οποία εμφανώς συγκινημένη, αφού επί δέκα χρόνια ήταν δίπλα στην ομάδα, αφού αγωνζόνταν ο γιος της, υποσχέθηκε ότι θα είναι ο Δήμος Τήνου πάντα κοντά στην ομάδα.

Τέλος μίλησε ο Αρχιεπίσκοπος κ. κ. Νικόλαος, ο οποίος ευχήθηκε, μεταξύ άλλων, να βγει από την ομάδα μας ένας νέος Γκάλης ή ένας Αντετοκούμπο  και γιατί όχι μια Αντετοκούμπου αν είναι κορίτσι, γνωρίζοντας την αποθέωση από τους αθλητές της ομάδας.

Ευχάριστη έκπληξη η παρουσία του Δημάρχου κ. Γιάννη Σιώτου, ο οποίος λόγω υποχρεώσεων δεν παρέστη από την αρχή της εκδήλωσης.

Παρόν ήταν και ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Ιάκωβος Απέργης καθώς και η Πρόεδρος και μέλη του ΑΟ Ποσειδώνα.

 

Πηγή:TinosNow gr 

 

κοινοποίηση άρθρου:

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

ΦΡΑΣΕΙΣ_ΚΑΙ_ΙΔΕΕΣ_ΓΙΑ_ΜΕΛΕΤΗ.jpg

Mελέτη του Ευαγγελίου της ημέρας

ΤΡΙΤΗ ΤΗΣ 4ης ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ 28 Μαΐου  2024   Εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος.  Αμήν  Επικαλούμαι το 

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου