Ευχές στον Οικουμενικό Πατριάρχη

ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟΣ
ΚΑΘΟΛΙΚΗΣ ΙΕΡΑΡΧΙΑΣ  ΕΛΛΑΔΟΣ

 

Πρωτ. 5067/16

Άνω Σύρος, 28 Οκτωβρίου 2016

Προς
την  Αυτού Θ.Π. τον Οικουμενικό Πατριάρχη
κ.κ. Βαρθολομαίο.

Η Ιερά Σύνοδος της Καθολικής Ιεραρχίας της Ελλάδος με την ευκαιρία της ευτυχούς 25ης επετείου της ευκλεούς ποιμαντορίας Σας στον Οικουμενικό Θρόνο, Σας εκφράζει τα θερμά της Συγχαρητήρια.

Όλα τα μέλη της επιθυμούμε να  Σας βεβαιώσουμε  δια την προς τον Φιλεύσπλαχνο Θεό Πατέρα προσευχή μας. Είθε με την ενέργεια  και τη χάρη του Παναγίου Πνεύματος , επί πολλά έτη να συνεχίσετε την μαρτυρική Ποιμαντορία Σας, προς πνευματική ωφέλεια της Ορθοδόξου Αδελφής Εκκλησίας, όλου του χριστιανικού λαού και υπόδειγμα όλων μας.

Γνωρίζουμε τους αγώνες και την αγωνία Σας για την όλη του Χριστού  Εκκλησία και Σας ευχαριστούμε δια την πολύτιμη προσφορά σας υπέρ της  των πάντων ενώσεως.

Με το πλήρωμα της Αδελφής Ορθοδόξου Εκκλησίας ενώνουμε και τη φωνή του πληρώματος της  Καθολικής Εκκλησίας στην Ελλάδα και μαζί αναφωνούμε: Εις πολλά έτη Παναγιώτατε Δέσποτα.

Με την  αγάπη Χριστού
 

Δια την Ιερά Σύνοδο της Καθολικής Ιεραρχίας Ελλάδος

Ο Πρόεδρος
+Φραγκίσκος

 

κοινοποίηση άρθρου:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

ANGELUS, Κυριακής 14ης Αυγούστου 2022

  ΠΑΠΑΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΚΥΡΙΟΥ Πλατεία Αγίου Πέτρου Κυριακή,14 Αυγούστου 2022   Αγαπητοί αδελφοί και αδελφές, καλημέρα! Στο Ευαγγέλιο της σημερινής Θείας Λειτουργίας υπάρχει μια

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου