ΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΕΦΗΜΕΡΙΟΥ

1
ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ
ΝΑΞΟΥ-ΤΗΝΟΥ- ΑΝΔΡΟΥ-ΜΥΚΟΝΟΥ
ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ

 

Αρ. Πρωτ. 423/2020
Αρ. Φακ. 001/00100

ΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΕΦΗΜΕΡΙΟΥ

Σεβαστέ και αγαπητέ π. Μάρκο Βιδάλη,
σας ευχαριστώ θερμά για την υπηρεσία που προσφέρατε στις Ενορίες Κώμης και Περάστρας σε μία δύσκολη περίοδο της ιστορίας των. Γνωρίζω τη διαθεσιμότητά σας και την προθυμία σας να υπηρετήσετε την τοπική μας Εκκλησία όπου σας ζητηθεί.
Μετά την ιερατική χειροτονία του νέου Πρεσβυτέρου μας π. Αλεξάνδρου Πέρρου, στον οποίο διαπιστώσαμε την εξαιρετική και αποτελεσματική διακονική υπηρεσία που πρόσφερε στις δύο αυτές Ενορίες, με την πνευματική και πατρική σας συνεργασία, τον θεώρησα ικανό και διαθέτοντα τις προϋποθέσεις που ορίζει το Κανονικό Δίκαιο και με σημερινή ημερομηνία τον διόρισα διάδοχό σας στις παραπάνω ενορίες.
Καθώς γνωρίζω ότι ο ζήλος σας για την Εκκλησία παραμένει αμείωτος και για να μη χάσει η τοπική μας Εκκλησία τις πολύτιμες υπηρεσίες σας, σας διορίζω
Αναπληρωτή εφημέριο στην Ποιμαντική Ενότητα Κάμπου Τήνου, την οποία αποτελούν οι Ενορίες Κάμπου, Σμαρδάκιτου, Ταραμπάδου, Καρδιανής και Λουτρών τις οποίες υπηρετεί επάξια ο αγαπητός μας εφημέριος π. Ιωάννης Σκλάβος.
Σας ευχαριστώ για την προθυμία την οποία δείχνετε πάντοτε στην κάλυψη ποιμαντικών αναγκών της τοπικής μας Εκκλησίας και επικαλούμαι πάνω σας την ευλογία της Αγίας Τριάδος με τις ικεσίες της Αειπαρθένου Μαρίας, του Αρχαγγέλου Μιχαήλ, του Αγίου Αντωνίου της Παδούης και του Αγίου Ιγνατίου.

Δόθηκε σήμερα 5 Νοεμβρίου 2020 από τα Γραφεία της Αρχιεπισκοπής μας στην Τήνο

+Νικόλαος
Καθολικός Αρχιεπίσκοπος
Νάξου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου
Μητροπολίτης παντός Αιγαίου

 

κοινοποίηση άρθρου:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

Mελέτη  του Ευαγγελίου της ημέρας

ΤΡΙΤΗ ΤΗΣ 2ης ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ 6 Δεκεμβρίου 2022                                   Εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος. Αμήν Επικαλούμαι το

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου