Αρχίζουν και πάλι οι κοινές ακροάσεις με την παρουσία των πιστών

2

Αρχίζουν και πάλι οι κοινές ακροάσεις με την παρουσία των πιστών

Από την επόμενη Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2020, οι γενικές ακροάσεις του Πάπα θα πραγματοποιούνται και πάλι με τη συμμετοχή των πιστών σύμφωνα με τις οδηγίες για την υγεία. Οι ακροάσεις θα γίνονται στην Αυλή του San Damaso με δωρεάν είσοδο, “χωρίς την ανάγκη εισιτηρίων”

Δεν είναι πλέον η Βιβλιοθήκη του Αποστολικού Οίκου, όπως συμβαίνει εδώ και μήνες, αλλά σε μια τοποθεσία μέσα στον προαύλιο του Αποστολικού Οίκου, με τη ζωντανή παρουσία των πιστών και με τη συμμόρφωση στις οδηγίες της πολιτείας και της Εκκλησίας για την προστασία από τον Covid. 19 Αυτή είναι η είδηση που ανακοινώθηκε από το Γραφείο Τύπου της Αγίας Έδρας, η οποία ανέφερε μια διάταξη της Προεδρίας του Ποντιφικού Οίκου για την οποία, από τον Σεπτέμβριο, οι γενικές ακροάσεις θα γίνονται με τη συμμετοχή πιστών.

Δωρεάν είσοδος
“Ακολουθώντας τις οδηγίες υγείας των αρχών”, οι ακροάσεις – αναφέρει η σχετική Ανακοίνωση – “θα πραγματοποιούνται στην αυλή του San Damaso στον Αποστολικό Οίκο από τις 9.30”. Η Συμμετοχή, αναφέρει η Ανακοίνωση : “είναι ελεύθερη σε όσους επιθυμούν, χωρίς την ανάγκη εισιτηρίων”. Η είσοδος θα πραγματοποιείται από τις 7.30 πμ από το Portone di bronzo που βρίσκεται στη δεξιά πλευρά της Κιονοστοιχίας του Πλατείας του Αγίου Πέτρου.

κοινοποίηση άρθρου:

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

26η Κυριακή του Έτους (Α)

26η    ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ (A)   ΑΝΤΙΦΩΝΟ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ Δαν   3,31.29.30.43.42 Όσα έκανες σ’ εμάς, Κύριε, τα έκανες με κρίση αληθινή. Αμαρτήσαμε σε όλα

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου