Άρρωστο κορίτσι: «Θέλω να πεθάνω και να πάω στον παράδεισο». Ο Ιησούς τη θεραπεύει

Άρρωστο κορίτσι: «Θέλω να πεθάνω και να πάω στον παράδεισο».
Ο Ιησούς τη θεραπεύει

Άρρωστο_2.jpg

ιΗ θαυματουργική ιστορία της Άνναμπελ Μπιμ μας βάζει με μεγάλη ένταση μπροστά στο υπερφυσικό, παρά την τάση που θέλει όλο και περισσότερο αυτό να αποκρύπτεται από την καθημερινή ζωή. Η ιστορία της Άνναμπελ Μπιμ, χάρη στο βιβλίο της μητέρας της Christy Beam, ενέπνευσε μια γνωστή ταινία, το Miracles from the sky, με την ηθοποιό Jennifer Garne. Η ταινία γυρίστηκε το 2016 και η οποία προβλήθηκε σε διάφορα τηλεππτικά κανάλια ανά τον κόσμο, είναι εμπνευσμένη από τα μυστηριώδη γεγονότα της πρωταγωνίστριας Άνναμπελ, αν και λίγοι γνωρίζουν το γεγονός ότι πίσω από αυτή την ταινία υπάρχει μια αληθινή ιστορία. Ήταν η μητέρα που αποφάσισε να διηγηθεί την ιστορία της θεραπείας σε ένα βιβλίο, να ενημερώσει όλους για το θαύμα που συνέβη. 

Η θαυματουργική θεραπεία του μικρού κοριτσιού είναι μια ισχυρή μαρτυρία

Η θεραπεία του κοριτσιού συνέβη χωρίς λογική εξήγηση. Μετά από μια πτώση από ένα δέντρο όταν σφήνωσε στον κοσμό του, η κοπέλα εμπιστεύτηκε κάτι καταπληκτικό στη μητέρα της. Δηλαδή ότι εκείνες τις φαινομενικά δραματικές στιγμές βρέθηκε πρόσωπο με πρόσωπο με τον Ιησού, στον Παράδεισο. Σήμερα η Άνναμπελ, θαυματουργικά, είναι δεκαεπτά χρονών και σε τέλεια υγεία. Η θεραπεία της ανακοινώθηκε από τον ίδιο τον Ιησού.Η νεαρή κοπέλα από την παιδική της ηλικία αντιμετώπισε μια φοβερή ασθένεια που της προκαλούσε χρόνια εντερική απόφραξη. Υποβλήθηκε σε πολλές χειρουργικές επεμβάσεις, αλλά καμία από αυτές δεν είχε θετικά αποτελέσματα. Μετά την πρώτη επέμβαση σε ηλικία πέντε ετών, έγινε μια δεύτερη εννέα ημέρες αργότερα. Από εκεί η Άνναμπελ αρχίζει να τρέφεται μόνο ενδοφλεβίως. Μετά τη δεύτερη χειρουργική επέμβαση, η ζωή της ήταν σε πολύ σοβαρό κίνδυνο.

Η σοβαρή ασθένεια δεν της επέτρεψε να τραφεί

Η ασθένεια καθιστούσε αδύνατη την διατροφή. Το κοριτσάκι ένιωθε σκληρούς πόνους, καθώς και ναυτία και έμετο, βιώνοντας έτσι ένα πραγματικό βασανιστήριο μαζί με όλη την οικογένειά της. «Ένιωθα συνεχώς άσχημα, το στομάχι μου πονούσε», λέει η νεαρή γυναίκα. «Θυμάμαι ότι όταν πηγαίναμε σε ένα εστιατόριο, μπορούσα να δαγκώσω μόνο ένα κομματάκι από το φαγητό και τότε έπρεπε να σταματήσω γιατί ένιωθα βασανιστικό πόνο».Η μητέρα εξήγησε ότι «μετά τη δεύτερη χειρουργική επέμβαση, δεν ανέκαμψε ποτέ. Έπρεπε να παίρνει 10 φάρμακα την ημέρα. Ζούσε στον καναπέ σε εμβρυϊκή θέση με τη σακούλα που την έτρεφε να στηρίζεται στο στομάχι της. Αυτή ήταν η ζωή της».

Το ανήκουστο αίτημα του παιδιού στον Κύριο και ο πόνος της μητέρας

«Όταν την επισκέφτηκα, η Άνναμπελ είχε πολύ πόνο. Είχε δυσκολία να κρατήσει το φαγητό, έκανε εμετό, είχε πόνο στην κοιλιά της», λέει ο γιατρός Σάμουελ Νούρκο, στον οποίο η μητέρα εμπιστεύτηκε το παιδί. «Την διέγνωσα με χρόνια εντερική ψευδο-απόφραξη. Λόγω αυτής της ασθένειας, τα νεύρα του εντέρου και των μυών δεν λειτουργούν καλά και η κίνηση εμποδίζεται».Αντιμέτωπο με όλα αυτά τα δεινά, το κοριτσάκι να κάνει ένα ακραίο αίτημα. «Θέλω να πεθάνω και να πάω στον παράδεισο. Θέλω να ζήσω με τον Ιησού και δεν θα νιώσω πόνους πια». Αυτά τα λόγια ήταν για τη μητέρα σαν ένα μαχαίρι στην καρδιά. «Άρχισα να κλαίω και να ουρλιάζω: Σε παρακαλώ, Θεέ μου, μην ακούσεις την προσευχή της, σε παρακαλώ μη μου την πάρεις μακριά», ανέφερε η μητέρα της στην αμερικανική τηλεόραση

Η τυχαία πτώση, και από εκείνη τη στιγμή η ζωή της άλλαξε

Στις 30 Δεκεμβρίου 2011, η Άνναμπελ, στον κήπο με την μεγαλύτερη αδερφή της, ανέβηκε σε μια λεύκα. Μόλις έφτασε στην κορυφή, γλίστρησε, καταλήγοντας να σφηνωθεί στον κορμό για αρκετές ώρες. Μετά από πέντε ώρες οι πυροσβέστες καταφέρνουν να τη βγάλουν. Έμειναν έκπληκτοι με το γεγονός ότι το κοριτσάκι, σε αντίθεση με ό,τι συμβαίνει συνήθως σε αυτές τις περιπτώσεις, ήταν εντελώς ήρεμο.Μόλις διασώθηκε, αμέσως νοσηλεύτηκε. Στο τσεκάπ, ωστόσο, έρχεται η πιο απίστευτη και υπέροχη έκπληξη. Η Άνναμπελ δεν έδειχνε πλέον σημάδια της νόσου που πάντα την σημάδευε. «Μαμά, πήγα στον Παράδεισο. Ήταν φωτεινός και γαλήνιος. Είδα τον Ιησού», είπε το κορίτσι. «Δεν ένιωθα πόνο πια και τον ρώτησα αν μπορούσα να μείνω εκεί μαζί του. Αυτός απάντησε: Όχι Άνναμπελ, έχω σχέδια για σένα στη γη που δεν μπορείς να τα ολοκληρώσεις μένοντας εδώ, αλλά όταν οι πυροσβέστες σε απελευθερώσουν εσύ θα θεραπευτείς».

Σε λίγες μέρες η Άνναμπελ θεραπεύτηκε.  Ο Κύριος κάνει θαυμαστά έργα

Στην πραγματικότητα, χρειάστηκαν λίγες μόνο ημέρες από τη στιγμή που το κοριτσάκι σφηνώθηκε στον κορμό, και οι συνθήκες της βελτιώθηκαν αμέσως. Η κοιλιά ξεφούσκωσε, η μικρή έφαγε ξανά χωρίς προβλήματα. Κάτι είχε συμβεί εκεί στον κορμό. Η Άνναμπελ είχε μια πραγματική μεταθανάτια εμπειρία. «Ήμουν καλά και δεν ήθελα να επιστρέψω, αλλά τότε ο Ιησούς μου είπε ότι η ώρα μου δεν είχε έρθει ακόμα, κι έτσι μου είπε ότι ο φύλακας Άγγελός μου και το Άγιο Πνεύμα θα ήταν δίπλα μου για να με φέρουν πίσω. Αμέσως μετά άρχισα να ακούω τις φωνές των πυροσβεστών που με έσωσαν».

Μετάφραση: π.Λ

κοινοποίηση άρθρου:

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

Mελέτη του Ευαγγελίου της ημέρας

ΠΑΝΗΓΥΡΗ ΤΗΣ ΑΜΙΑΝΤΟΥ ΣΥΛΛΗΨΕΩΣΤΗΣ ΜΑΚΑΡΙΑΣ ΑΕΙΠΑΡΘΕΝΟΥ ΜΑΡΙΑΣ  Παρασκευή  8 Δεκεμβρίου 2023                                       Εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου