Από την Κίνα έρχεται η είδηση που δίνει ελπίδα!

Από την Κίνα έρχεται η είδηση που δίνει ελπίδα!

Από τις 8 Απριλίου 2020, θα είναι δυνατή η είσοδος και έξοδος από την πόλη Wuhan, που βρίσκεται στην κεντρική Κίνα, στην επαρχία Hubei, η οποία, όπως θυμόμαστε, είναι το επίκεντρο της εξάπλωσης του Coronavirus.
Η μαζική καραντίνα στην οποία υποβλήθηκε η πόλη του Wuhan θα ανασταλεί από τις 8 Απριλίου, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεωνAdnkronos. Ενώ από σήμερα, 25 Μαρτίου, θα αρθούν οι περιορισμοί στην είσοδο και έξοδο από την επαρχία Hubei. Καταγράφηκε μόνο μία νέα περίπτωση του covid 19, η πρώτη μετά από έξι ημέρες, είναι αυτό που αναφέρει η επιτροπή υγείας.
Όλες οι νέες περιπτώσεις κορονοϊού φθάνουν από το εξωτερικό
Υπάρχουν 74 νέες περιπτώσεις Covid-19 που έχουν καταχωριστεί στην Κίνα σήμερα. Το σύνολο φθάνει έτσι σε 427 περιπτώσεις. Από αυτές, οι περισσότερες από τις νέες περιπτώσεις που καταχωρήθηκαν στην Κίνα και από το εξωτερικό καταχωρήθηκαν στην πόλη του Πεκίνου. Και είναι 31.
Για το λόγο αυτό, ξεκινώντας από σήμερα, όλοι όσοι φτάνουν στο Πεκίνο από το εξωτερικό θα υπόκεινται στο τεστ του Covid-19 και θα τίθενται σε καραντίνα. Το αναφέρει το Beijing Daily,, διευκρινίζοντας επίσης ότι θα είναι οι ίδιοι οι άνθρωποι που θα φτάσουν στην κινεζική πρωτεύουσα, που θα επιβαρύνονται το κόστος αυτών των διαδικασιών.


 

κοινοποίηση άρθρου:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

Ο σεισμός στην Τουρκία και Συρία…

Δυστυχώς ο σεισμός των 7.9 ρίχτερ που έπληξε Τουρκία και Συρία προξένησε μεγάλο αριθμό θυμάτων, που συνεχώς μεγαλώνει. Ο Πάπας Φραγκίσκος απέστειλε αμέσως συλλυπητήρια τηλεγραφήματα,

6η Κυριακή του Έτους

  ΑΝΤΙΦΩΝΟ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ (Ψλ 31 [30], 3-4) Ας είσαι για μένα οχυρωμένο κάστρο, και τόπος καταφυγής, για να με σώσεις. Επειδή εσύ είσαι

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου