Από την Κίνα έρχεται η είδηση που δίνει ελπίδα!

Από την Κίνα έρχεται η είδηση που δίνει ελπίδα!

Από τις 8 Απριλίου 2020, θα είναι δυνατή η είσοδος και έξοδος από την πόλη Wuhan, που βρίσκεται στην κεντρική Κίνα, στην επαρχία Hubei, η οποία, όπως θυμόμαστε, είναι το επίκεντρο της εξάπλωσης του Coronavirus.
Η μαζική καραντίνα στην οποία υποβλήθηκε η πόλη του Wuhan θα ανασταλεί από τις 8 Απριλίου, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεωνAdnkronos. Ενώ από σήμερα, 25 Μαρτίου, θα αρθούν οι περιορισμοί στην είσοδο και έξοδο από την επαρχία Hubei. Καταγράφηκε μόνο μία νέα περίπτωση του covid 19, η πρώτη μετά από έξι ημέρες, είναι αυτό που αναφέρει η επιτροπή υγείας.
Όλες οι νέες περιπτώσεις κορονοϊού φθάνουν από το εξωτερικό
Υπάρχουν 74 νέες περιπτώσεις Covid-19 που έχουν καταχωριστεί στην Κίνα σήμερα. Το σύνολο φθάνει έτσι σε 427 περιπτώσεις. Από αυτές, οι περισσότερες από τις νέες περιπτώσεις που καταχωρήθηκαν στην Κίνα και από το εξωτερικό καταχωρήθηκαν στην πόλη του Πεκίνου. Και είναι 31.
Για το λόγο αυτό, ξεκινώντας από σήμερα, όλοι όσοι φτάνουν στο Πεκίνο από το εξωτερικό θα υπόκεινται στο τεστ του Covid-19 και θα τίθενται σε καραντίνα. Το αναφέρει το Beijing Daily,, διευκρινίζοντας επίσης ότι θα είναι οι ίδιοι οι άνθρωποι που θα φτάσουν στην κινεζική πρωτεύουσα, που θα επιβαρύνονται το κόστος αυτών των διαδικασιών.


 

κοινοποίηση άρθρου:

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

Η ανθρώπινη αξιοπρέπεια, δώρο του Θεού που πρέπει να προστατεύεται και όχι «αντικείμενο» προς διάθεση

«Με τη δύναμη του Ευαγγελίου, να υπερασπιζόμαστε πάντοτε την ανθρώπινη αξιοπρέπεια, η οποία δεν εξαρτάται από τις ικανότητες ή τα πλούτη του ανθρώπου, αλλά εδράζεται

Να οικοδομούμε «οίκους ειρήνης», όπου η εχθρότητα εξουδετερώνεται μέσω του διαλόγου

«Οικοδόμοι “οίκων ειρήνης”, όπου μαθαίνει κανείς να εξουδετερώνει την εχθρότητα μέσω του διαλόγου, όπου εφαρμόζεται η δικαιοσύνη και διαφυλάσσεται η συγχώρηση». Ο Πάπας Λέων ΙΔ΄

Mελέτη του Ευαγγελίου της ημέρας

ΠΕΜΠΤΗ ΤΗΣ 23ης ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 10 Σεπτεμβρίου 2026   Εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος. Αμήν Επικαλούμαι το