Απελευθερώθηκαν οι τρεις ιεραπόστολοι στο Καμερούν

Απελευθερώθηκαν οι τρεις ιεραπόστολοι στο Καμερούν

Πρώτη η ιστοσελίδα claret.orgέδωσε την είδηση για την απελευθέρωση των απαχθέντων ιεραποστόλων στο Καμερούν. Είναι η ανακοίνωση που έκανε ο Πατέρας Josepa Kamiruaga Mieza, γενικός γραμματέας του μοναχικού τάγματος της Αμιάντου Καρδίας της Παναγίας στο οποίοι ανήκουν οι τρεις απαχθέντες ιεραπόστολοι: «Ευχαριστούμε τον Θεό για την απελευθέρωση των ιεραποστόλων που απήχθηκαν στις 23 Νοεμβρίου» στα νοτιοδυτικά του Καμερούν. Δυστυχώς, ανακοινώνεται ότι "ο οδηγός παραμένει στα χέρια των απαγωγέων".

Οι τρεις ιεραπόστολοι "βρίσκονται ήδη στην Douala". Πρόκειται για τον πατέρα JudeThaddeus Langhe, τον αιδεσιμότατο Placide Muntong Gweh και έναν φοιτητή από την ίδια κοινότητα, τον Abel Fondem Ndia. Οι τρεις απήχθηκαν από ενόπλους στο δρόμο για να Muyenge, όπου πήγαιναν για να παραδώσουν ανθρωπιστική βοήθεια στα θύματα των συγκρούσεων στην αγγλόφωνη περιοχή , που είναι σε εξέλιξη μεταξύ των κυβερνητικών στρατευμάτων και των αυτονομιστικών μαχητών.

Ευχαριστίες και προσευχές

Η κοινότητα των ιεραποστόλων ευχαριστούν για "όλα τα μηνύματα συμπαράστασης που έλαβαν", προτρέποντας όλους να συνεχίσουν να προσεύχονται για την απελευθέρωση του άνδρα που ακόμα δεν απελευθερώθηκε.

Η μαρτυρία

Σχετικά με την απελευθέρωση των ιεραποστόλων, μίλησε και στο Vatican News o πατέρας Joseba Kamiruaga Mieza, Γενικός Γραμματέα της κοινότητας των ιεραποστόλων.

κοινοποίηση άρθρου:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

Mελέτη του Ευαγγελίου της ημέρας

  ΠΑΝΗΓΥΡΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΙΩΣΗΦ ΤΟΥ ΜΝΗΣΤΟΡΟΣ Δευτέρα 20 Μαρτίου 2023   Εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος.  Αμήν

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου