Τραγωδία στη Σάμο: Πνίγηκαν δυο παιδιά και ένας άνδρας

Τραγωδία στη Σάμο: Πνίγηκαν δυο παιδιά και ένας άνδρας

Η σορός ενός άνδρα εντοπίστηκε στη θαλάσσια περιοχή ανατολικά του νησιού από πλοίο ανοιχτής θαλάσσης του λιμενικού, μετά τη βύθιση λέμβου με 12 μετανάστες που είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους δύο παιδιά.

Σύμφωνα με το Λιμενικό, πλωτό εντόπισε και περισυνέλεξε μέσα στη θάλασσα 11 μετανάστες να κολυμπούν, εκ των οποίων τρία παιδιά, ενώ ένα άτομο αγνοείτο. Τα δύο από τα παιδιά κατά τη μεταφορά τους κατέληξαν, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Οπως ανέφεραν οι μετανάστες στους λιμενικούς, στο σκάφος επέβαιναν Στις έρευνες στη θαλάσσια περιοχή συμμετείχαν ένα πλοίο ανοιχτής θαλάσσης του λιμενικού, ένα πλωτό ένα ναυαγοσωστικό, σκάφος frontex και ελικόπτερο του πολεμικού ναυτικού.

Πηγή: iefimerida.gr 

κοινοποίηση άρθρου:

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

Νόμος για την ευθανασία στη Γαλλία;

Ο Μακρόν θέλει τον νόμο.Και φαίνεται πως θα τον αποκτήσει Η Γαλλική Εθνοσυνέλευση καλείται σε τρίτη και –όπως όλα δείχνουν– τελική ψηφοφορία. Ύστερα από το