Το πρωινό του με 8 φτωχούς

Το πρωινό του με 8 φτωχούς

Οκτώ άστεγοι, δύο γυναίκες  και έξη άνδρες  συνοδευόμενοι από τον υπεύθυνοι των έργων   αγάπης της Αγίας Έδρας, Πανοσιολογιότατο π. Otto Konrad Krajewski, έφθασαν στον Οίκο Αγία  Μάρθα  για να εκφράσουν τις ευχές τους στον Πάπα Φραγκίσκο για την 80η επέτειο των γενεθλίων του.  Το ανακοίνωση το Γραφείο Τύπου  της Αγίας Έδρας, εξηγώντας  ότι οι φιλοξενούμενοι  καλέστηκαν  χθες το πρωί  από εκείνους που βρισκόντουσαν γύρω από τις κολώνες του Αγίου Πέτρου και τα μπάνια. Ήταν διαφορετικής εθνικότητας: τέσσερεις ιταλοί, ένα μολδαβινό , δύο ρουμάνοι και  ένας περουβιανός.

Στις 7.15 ο Πάπας Φραγκίσκος  συναντήθηκε μαζί τους χαιρετώντας τους εγκάρδια ένα –ένα. Οι άστεγοι του πρόσφεραν στον Άγιο Πατέρα τρία μπουκέτα  από ηλιοτρόπια, ο οποίος τα τοποθέτησε  αμέσως στο παρεκκλήσιο του Οίκου της Αγίας Μάρθας. Στη συνέχεια ο Ποντίφικας  κάλεσε προσωπικά  τους φιλοξενούμενους  στο εστιατόριο του Οίκου  για το πρωινό  και εκείνος κάθισε κοντά τους  συνομιλώντας μαζί τους.

 

κοινοποίηση άρθρου:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

Βασίλισσα του Ουρανού, 28 Μαΐου 2023

ΠΑΝΗΓΥΡΗ ΤΗΣ ΠΕΝΤΗΚΟΣΤΗΣ ΠΑΠΑΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ Πλατεία Αγίου ΠέτρουΚυριακή 28 Μαΐου 2023   Αγαπητοί αδελφοί και αδελφές, καλημέρα! Σήμερα, Πανήγυρη της Πεντηκοστής, το

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου