Ινδονησία: 23χρονη ανασύρθηκε ζωντανή από τα συντρίμμια δύο μέρες μετά το φονικό σεισμό

Ινδονησία: 23χρονη ανασύρθηκε ζωντανή από τα συντρίμμια δύο μέρες μετά το φονικό σεισμό

Τα σωστικά συνεργεία στην Ινδονησία κατάφεραν να απεγκλωβίσουν ζωντανή μία γυναίκα από κτήριο που κατέρρευσε λόγω του φονικού σεισμού που έπληξε τα τουριστικά νησιά Λομπόκ και Μπαλί.

Η γυναίκα ήταν θαμμένη από την Κυριακή κάτω από τα συντρίμμια. Ο σεισμός των 6.9 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, είχε σαν αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τουλάχιστον 98 άτομα και να καταστραφούν ολόκληρα χωριά, αφήνοντας άστεγους χιλιάδες κατοίκους.

Η 23χρονη Nadia Revanale έκανε τα ψώνια της σε ένα κατάστημα την ώρα που σημειώθηκε ο σεισμός. Το κτήριο κατέρρευσε, εγκλωβίζοντας την. Οι γείτονες άκουσαν τις κραυγές της για βοήθεια και τα σωστικά συνεργεία έφτασαν στο σημείο για την διασώσουν. Χρειάστηκαν τέσσερις ώρες για να την ανασύρουν.

κοινοποίηση άρθρου:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

Mελέτη του Ευαγγελίου της ημέρας

ΤΡΙΤΗ ΤΗΣ 19ης ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ ΕΟΡΤΗ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΘΗΡΕΣΙΑΣ ΒΕΝΕΔΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΙΔΑΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ  9 Αυγούστου 2022   Εις το όνομα του Πατρός

20η Κυριακή του Έτους (Κύκλος Γ)

20η ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ  Κύκλος Γ΄     ΑΝΤΙΦΩΝΟ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ (Ψλ 84 [83], 10-11) Κοίταξε, Θεέ, υπερασπιστή μας, στρέψε το βλέμμα σου στο

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου