Ινδονησία: 23χρονη ανασύρθηκε ζωντανή από τα συντρίμμια δύο μέρες μετά το φονικό σεισμό

Ινδονησία: 23χρονη ανασύρθηκε ζωντανή από τα συντρίμμια δύο μέρες μετά το φονικό σεισμό

Τα σωστικά συνεργεία στην Ινδονησία κατάφεραν να απεγκλωβίσουν ζωντανή μία γυναίκα από κτήριο που κατέρρευσε λόγω του φονικού σεισμού που έπληξε τα τουριστικά νησιά Λομπόκ και Μπαλί.

Η γυναίκα ήταν θαμμένη από την Κυριακή κάτω από τα συντρίμμια. Ο σεισμός των 6.9 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, είχε σαν αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τουλάχιστον 98 άτομα και να καταστραφούν ολόκληρα χωριά, αφήνοντας άστεγους χιλιάδες κατοίκους.

Η 23χρονη Nadia Revanale έκανε τα ψώνια της σε ένα κατάστημα την ώρα που σημειώθηκε ο σεισμός. Το κτήριο κατέρρευσε, εγκλωβίζοντας την. Οι γείτονες άκουσαν τις κραυγές της για βοήθεια και τα σωστικά συνεργεία έφτασαν στο σημείο για την διασώσουν. Χρειάστηκαν τέσσερις ώρες για να την ανασύρουν.

κοινοποίηση άρθρου:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

Γενική Ακρόαση Πάπα Φραγκίσκου, 22 Μαρτίου 2023

ΠΑΠΑΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ ΓΕΝΙΚΗ ΑΚΡΟΑΣΗ                                                                           Πλατεία Αγίου Πέτρου Τετάρτη, 22 Μαρτίου 2023   Κατήχηση. Το πάθος για τον ευαγγελισμό: ο αποστολικός ζήλος του πιστού. Η

Mελέτη του Ευαγγελίου της ημέρας

ΣΑΒΒΑΤΟ 25 ΜΑΡΤΙΟΥ 2023 ΠΑΝΗΓΥΡΗ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ   Εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος.  Αμήν  Επικαλούμαι το 

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου