Ο Πάπας θα δεχθεί στις 17 Ιουνίου την Καγκελάριο κα Merkel

Ο Πάπας θα δεχθεί στις 17 Ιουνίου την Καγκελάριο κα Merkel


Ο Πάπας Φραγκίσκος θα δεχθεί σε ιδιαίτερη ακρόαση το Σάββατο 17 Ιουνίου την Καγκελάριο της Γερμανίας κα Merkel. Αυτό έγινε γνωστό από το Γραφείο Τύπου της Αγίας Έδρας.

Δεν είναι η πρώτη συνάντηση μεταξύ του Πάπα Φραγκίσκου. Την είχε δεχθεί  μια πρώτη φορά στις 18 Μαΐου  2013. Μια δεύτερη  ακρόαση με την επικεφαλής της Κυβέρνησης της Ομοσπονδιακής Γερμανίας είχε πραγματοποιηθεί στις 21 Φεβρουαρίου  2015.

Ο  Πάπας και η Καγκελάριος είχαν συναντηθεί και σε άλλες ευκαιρίες. Την πρώτη φορά με την ευκαιρία  της τέλεσης της Θείας Λειτουργίας  στην αρχή της ανάληψης των ποντιφικών καθηκόντων του, στις 19 Μαρτίου του έτους 2013, μετά στις 6 Μάιου με την ευκαιρία της απονομής στον Πάπα Φραγκίσκο του βραβείου  «Μέγας  Κάρολος» και τέλος στο πλαίσιο του εορτασμού των 60 χρόνων «Της Συμφωνίας της Ρώμης», στις 24 Μαρτίου 2017.

κοινοποίηση άρθρου:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

Mελέτη του Ευαγγελίου της ημέρας

ΤΡΙΤΗ ΤΗΣ 19ης ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ ΕΟΡΤΗ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΘΗΡΕΣΙΑΣ ΒΕΝΕΔΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΙΔΑΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ  9 Αυγούστου 2022   Εις το όνομα του Πατρός

20η Κυριακή του Έτους (Κύκλος Γ)

20η ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ  Κύκλος Γ΄     ΑΝΤΙΦΩΝΟ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ (Ψλ 84 [83], 10-11) Κοίταξε, Θεέ, υπερασπιστή μας, στρέψε το βλέμμα σου στο

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου