Κατήργησε τον «γονέα 1» και «γονέα 2»

Κατήργησε τον «γονέα 1» και «γονέα 2»

Ρώμη, 10 Αυγούστου-RIA Novosti. Ο Ιταλός υπουργός Εσωτερικών και αναπληρωτής πρωθυπουργός Ματέο Salvini, διέταξε την επιστροφή στα επίσημα ερωτηματολόγια του Υπουργείου στον παραδοσιακό τύπο του “Πατέρα” και της «Μητέρας” αντί αυτών που τα αντικατέστησαν πρόσφατα “γονέας 1” και “γονέας 2”.

Ο επικεφαλής του Υπουργείου Εξωτερικών είπε γι ‘ αυτό σε μια συνέντευξη στην ιταλική Καθολική διαδικτυακή έκδοση La Nuova Bussola Quotidiana.

«Την περασμένη εβδομάδα μου ανέφεραν ότι στα ερωτηματολόγια που διατίθενται στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Εσωτερικών, τα οποία πρέπει να ολοκληρωθούν για να αποκτήσουν μια ηλεκτρονική ταυτότητα, υπήρχε το ” γονέας 1 «και” γονέας 2 «. Εγώ αμέσως έδωσα εντολή να επαναφέρουν τους ορισμούς της «Μητέρας” και του «Πατέρα”. Αυτό είναι ένα μικρό βήμα, ένα μικρό μήνυμα, αλλά θα κάνω τα πάντα στη δύναμη του Υπουργού Εσωτερικών και αυτό που προβλέπεται από το Σύνταγμα «-είπε ο Salvini.

Ο Υπουργός τόνισε ότι θα χρησιμοποιήσει όλες τις εξουσίες του για την προστασία της «φυσικής οικογένειας που βασίζεται στην Ένωση μεταξύ άνδρα και γυναίκας”.

Από: aktines.blogspot.com

κοινοποίηση άρθρου:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

Mελέτη του Ευαγγελίου της ημέρας

ΠΕΜΠΤΗ ΤΗΣ 19ης ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ 11 Αυγούστου 2022   Εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος. Αμήν Επικαλούμαι το

11 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΜΝΗΜΗ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΚΛΑΡΑΣ

  Το βράδυ της Κυριακής των Βαΐων του 1211 ή 1212 μια όμορφη δεκαοχτάχρονη νεαρή φεύγει από το πατρικό της στην Ασίζη και πηγαίνει στην

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου