Τους πήγε νερό και τρόφιμα

Τους πήγε νερό και τρόφιμα

Ο ηθοποιός Ρίτσαρντ Γκιρ μετέφερε νερό, τρόφιμα και άλλες προμήθειες στους 121 ανθρώπους που βρίσκονται στο πλοίο «Open Arms», κοντά στη Λαμπεντούζα, καθώς έχει απαγορευθεί η είσοδος του σκάφους στα λιμάνια της Ιταλίας και της Μάλτας. Ο Γκιρ μίλησε με πολλούς μετανάστες που έφυγαν από τη ρημαγμένη από τον πόλεμο Λιβύη και τους περισυνέλεξαν από τη θάλασσα.

Ο Ρίτσαρντ Γκιρ έτυχε να βρίσκεται στην Ιταλία αυτή την εβδομάδα και όταν ενημερώθηκε για το γεγονός ότι το πλοίο με τους μετανάστες δεν γίνεται δεκτό στα λιμάνια, κάλεσε τη φιλανθρωπική οργάνωση «Open Arms» και ρώτησε «Πώς μπορώ να βοηθήσω;». Δύο ημέρες αργότερα, ήταν στη Λαμπεντούζα και βοήθησε να φορτωθούν προμήθειες σε βάρκες.

«Το πιο σημαντικό για αυτούς τους ανθρώπους είναι να μπορέσουν να φτάσουν σε ένα λιμάνι, να αποβιβαστούν και να ξεκινήσουν μια νέα ζωή», είπε ο Γκιρ. «Παρακαλώ υποστηρίξτε μας, βοηθήστε αυτούς τους ανθρώπους, τους αδελφούς και τις αδελφές μας», δήλωσε ο Ρίτσαρντ Γκιρ.

Πηγή: iefimerida.gr

κοινοποίηση άρθρου:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

Mελέτη του Ευαγγελίου της ημέρας

ΣΑΒΒΑΤΟ 34ης ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ 26 Νοεμβρίου 2022                                              Εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος. Αμήν Επικαλούμαι το Πνεύμα

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου