Το εντυπωσιακό άγαλμα του Ιησού στο βυθό της παγωμένης λίμνης Μίσιγκαν

Το εντυπωσιακό άγαλμα του Ιησού στο βυθό της παγωμένης λίμνης Μίσιγκαν

Εκατοντάδες άνθρωποι ταξίδεψαν σε μια μικρή πόλη του Μίσιγκαν προκειμένου να δουν ένα σπάνιο φαινόμενο, το άγαλμα του Ιησού Χριστού Εσταυρωμένου, το οποίο βρίσκεται βυθισμένο στη λίμνη Μίσιγκαν.

Οι καιρικές συνθήκες δεν είχαν επιτρέψει ξανά τη θέα του από το 2015, οπότε και είχαν συγκεντρωθεί στο σημείο περισσότεροι από 2.000 άνθρωποι κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες.  Η λίμνη Μίσιγκαν είναι και τώρα παγωμένη αλλά οι εργάτες δημιούργησαν μια τρύπα στον πάγο προκειμένου να ικανοποιήσουν τους τουλάχιστον 1.200 προσκυνητές που βρέθηκαν στην περιοχή.

Το άγαλμα αυτό είχε κατασκευαστεί στην Ιταλία ύστερα από παραγγελία οικογένειας ενός 15χρονου αγοριού που έχασε τη ζωή του σε δυστύχημα σε φάρμα του Μίσιγκαν το 1956. Όταν το παρέλαβαν, το θεώρησαν ελαττωματικό και το πούλησαν σε έναν δύτη, ο οποίος με τη σειρά του το έριξε στη λίμνη στη μνήμη ενός συναδέλφου του που είχε πνιγεί εκεί κοντά.

 

κοινοποίηση άρθρου:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

Ο σεισμός στην Τουρκία και Συρία…

Δυστυχώς ο σεισμός των 7.9 ρίχτερ που έπληξε Τουρκία και Συρία προξένησε μεγάλο αριθμό θυμάτων, που συνεχώς μεγαλώνει. Ο Πάπας Φραγκίσκος απέστειλε αμέσως συλλυπητήρια τηλεγραφήματα,

6η Κυριακή του Έτους

  ΑΝΤΙΦΩΝΟ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ (Ψλ 31 [30], 3-4) Ας είσαι για μένα οχυρωμένο κάστρο, και τόπος καταφυγής, για να με σώσεις. Επειδή εσύ είσαι

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου