ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΜΑΣ

12

ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΜΑΣ

Ο Αρχιεπίσκοπος και ο Ιερός Κλήρος της Καθολικής Αρχιεπισκοπής Νάξου-Πάρου- Τήνο-Άνδρου-Μυκόνου και η Καθολική Επισκοπή Χίου-Λέσβου-Σάμου μαζί με τους αδελφούς και τις αδελφές της και τη μεγάλη οικογένειά της, εκφράζουμε ένα θερμό «ευχαριστώ», σε όσους στάθηκαν κοντά μας στη χαρμολύπη που προξένησε η επέτειος των πενήντα χρόνων μοναχικής ζωής της αδ. Θηρεσίας Φόνσου, Ουρσουλίνας μοναχής, που τελέστηκε το πρωί της Κυριακής 20 Σεπτεμβρίου 2020 μαζί με την Εκκλησία της γης και το απόγευμα της ίδιας ημέρας έφυγε, με την Εκκλησία του Ουρανού την ίδια επέτειο σ’ όλη την αιωνιότητα.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε ιδιαιτέρως:
Όσους και όσες συμμετείχαν στην εξόδια ακολουθία.
Όσους και όσες μας έστειλαν συλλυπητήριες ευχές με τις οποίες εξέφρασαν το μεγαλείο τα ψυχής της, και την πολύτιμη προσφορά της στην Εκκλησία και στην κοινωνία.
Όσα άτομα ή θεσμούς, αντί στεφάνου, κατέθεσαν στη μνήμη της, σε θεσμούς της Αρχιεπισκοπής μας υλική βοήθεια για την στήριξη της αποστολής της.

Ο Αρχιεπίσκοπος, ο Ιερός Κλήρος, τα αδέλφια και όλοι οι συγγενείς της

κοινοποίηση άρθρου:

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

ΜΕΛΕΤΗ_ΤΟΥ_ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΥ_2.jpg

Mελέτη του Ευαγγελίου της ημέρας

ΣΑΒΒΑΤΟ 34ης ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ 2 Δεκεμβρίου 2023                                     Εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος. Αμήν Επικαλούμαι το

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου