Το ευχαριστήριο της ΕΚΝΕ Τήνου στον μεγάλο της Πατέρα

Το ευχαριστήριο της ΕΚΝΕ Τήνου στον μεγάλο της Πατέρα

ΕΚΝΕή.JPG

Σεβασμιότατε,
Θα θέλαμε να σας εκφράσουμε την απεριόριστη ευγνωμοσύνη και αγάπη μας για όλα αυτά τα χρόνια που μας είχατε υπό την προστασία σας. 
Η αγκαλιά σας ήταν ανοιχτή για όλα τα παιδία, εφήβους και νέους. Ως εκπρόσωποι της Νεολαίας Τήνου σας ευχαριστούμε, ιδιαίτερα γιατί όλα αυτά τα χρόνια που ήσασταν δίπλα μας, συνοδοιπόρος στην πορεία της ζωής και της πίστεώς μας. Ποτέ δεν λείψατε από τις δραστηριότητες της Νεολαίας. Πάντα βρίσκατε τον χρόνο να παρευρεθείτε και αν αυτό δεν συνέβαινε ήταν γιατί απλά δεν βρισκόσασταν στο νησί λόγο άλλων ποιμαντικών υποχρεώσεων της Εκκλησίας μας.

ΕΚΝΕ_apoxeretismos_xinara_1_3_21_30.JPG

 

Θα μπορούσαμε για ώρες να απαριθμούμε αυτά που έχετε προσφέρει στην Εκκλησία και σε εμάς αλλά ο καθένας τα κρατάει καλά φυλαγμένα μέσα στην καρδία του.
Τα δώρα μας είναι συμβολικά και νεανικά, για να μας έχετε πάντα δίπλα σας.
Επειδή καταφέρατε να ξεκλειδώσετε την πόρτα της καρδιάς μας και να κλείσετε μέσα την αγάπη και την αναζήτηση του δημιουργού μας, για αυτό σας δωρίζουμε ένα μικρό μπρελόκ το οποίο θα έχετε πάντα μαζί σας στα κλειδιά σας. Αν παρατηρήσετε το μπρελόκ έχει σχήμα πάζλ και συμβολίζει ένα κομμάτι από το πάζλ της καρδιάς μας, το οποίο ανήκει σε εσάς και σας το προσφέρουμε.

εκνε_2ή.JPG

 

Επειδή σκεφτήκαμε ότι από εδώ και πέρα θα έχετε πλέον αρκετό χρόνο να αφιερώσετε σε εσάς σας προσφέρουμε επίσης ένα πάζλ που όταν το συναρμολογήσετε θα σας θυμίζει ότι η Νεολαία της Τήνου κρατάει σφιχτά κλεισμένα στην καρδιά της τον ”Πατέρα” της.

Σας ευχαριστούμε πολύ!

κοινοποίηση άρθρου:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

Mελέτη του Ευαγγελίου της ημέρας

  ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΗΣ 26ης ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ 26 Σεπτεμβρίου 2022                                              Εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος. Αμήν Επικαλούμαι

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου