Αναβολή Επισκοπικής Χειροτονίας π. Ιωσήφ Πρίντεζη

Αναβολή Επισκοπικής Χειροτονίας π. Ιωσήφ Πρίντεζη

ιωσηφ_Τηνου.jpg

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου – Πάρου – Τήνου – Άνδρου – Μυκόνου
Καθολική Επισκοπή Χίου – Λέσβου – Σάμου

ΑΝΑΒΟΛΗ ΕΠΙΣΚΟΠΙΚΗΣ ΧΕΙΡΟΤΟΝΙΑΣ

Λαμβάνοντας υπόψιν τις ειδικές συνθήκες όπως αυτές διαμορφώνονται το τελευταίο διάστημα, εξαιτίας της πανδημίας covid 19, την απαραίτητη μετακίνηση προς την Τήνο ατόμων από κέντρα χαρακτηρισμένα με «κόκκινο και βαθύ κόκκινο», αναμένοντας όμως θετικές εξελίξεις με την προσπάθεια που γίνεται για τον εμβολιασμό, αποφασίστηκε να αναβληθεί η χειροτονία του Εκλεγμένου Αρχιεπισκόπου Νάξου – Τήνου – Άνδρου – Μυκόνου και Αποστολικού Τοποτηρητή της Καθολικής Επισκοπής Χίου Σεβασμιωτάτου π. Ιωσήφ Πρίντεζη, η οποία ήταν προγραμματισμένη για την Τετάρτη 10 Μαρτίου 2021, στον Καθεδρικό Ιερό Καθολικό Ναό της Παναγίας του Ροδαρίου, στην Ξινάρα Τήνου.
Η προσευχή μας θα συνεχίσει να συνοδεύει τον εκλεγμένο Αρχιεπίσκοπό μας, και αναμένουμε με μεγάλη χαρά την άφιξή του.

Θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση, τόσο για την ημέρα της επίσημης άφιξής του στο νησί της Τήνου, όσο και για την ημερομηνία τέλεσης του σημαντικού γεγονότος της Επισκοπικής του χειροτονίας, που επιθυμούμε να είναι μια γιορτή για την Τοπική μας Εκκλησία, χωρίς περιορισμούς στη συμμετοχή μας.

Τήνος 2/3/2021

Η Επιτροπή της Αρχιεπισκοπής
για την προετοιμασία της χειροτονίας

κοινοποίηση άρθρου:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

Mελέτη του Ευαγγελίου της ημέρας

  ΤΕΤΑΡΤΗ ΤΗΣ 26ης ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ 28 Σεπτεμβρίου 2022                                              Εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος. Αμήν Επικαλούμαι

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου