Το δικό μας «ευχαριστώ»

Το δικό μας «ευχαριστώ»

Από τα δύο ηρωικά τοπικά ηλεκτρονικά ΜΜΕ tinostoday και  tinos now μου έφθασε η είδηση  της  αποχώρησης του κ. Ραφαήλ Μωραΐτης  από την ενεργό υπηρεσία του συμβολαιογράφου την  1/1/2020, όπως  προβλέπεται από το νόμο του Υπουργείου Δικαιοσύνης

Από τα 44 χρόνια συνεργασίας του με τον τηνιακό λαό, είχα την τιμή και τη χαρά να συνεργαστώ μαζί του για 26 χρόνια, επωφελούμενος των υπηρεσιών του. Σ’ αυτά τα χρόνια  διαπίστωσα το πόσο χρήσιμος ήταν για το νησί της Τήνου. Η υπομονή του, η εργατικότητά του και  η ανιδιοτέλειά του υπήρξαν χαρίσματα που εύκολα γινόντουσαν αντιληπτά και είναι αυτά που στόλισαν την προσωπικότητά του.      

Στα ευγενικά σας «ευχαριστώ» που απευθύνατε σε θεσμούς και πρόσωπα του νησιού, επιτρέψτε μου, κύριε Μωραϊτη, να προσθέτω και το «δικό μας ευχαριστώ» προς εσάς. Το εκφράζω εξ ονόματος της τοπικής μας Εκκλησίας, υποθέσεις της οποίας εξυπηρετήσατε με τόση προθυμία και αγάπη.

Τα χρόνια  ηρεμίας και γαλήνης που θα σας δοθούν από την 1/1/2020, εύχομαι, με τις ικεσίες της Μεγαλόχαρης Παναγίας, να είναι  πολλά, υγειά  και από το Θεό ευλογημένα.
 

Με πολλή εκτίμηση

+Νικόλαος
Αρχιεπίσκοπος

κοινοποίηση άρθρου:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

Mελέτη  του Ευαγγελίου της ημέρας

ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΗΣ 7ης ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ 29 Μαΐου 2023   Εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος. Αμήν Επικαλούμαι το

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου