ΤΟ CATÉ -CHEF ΕΠΑΝΕΡΧΕΤΑΙ

ΤΟ CATÉ -CHEF ΕΠΑΝΕΡΧΕΤΑΙ

Ύστερα από τις επίμονες παρακλήσεις των «πρωταγωνιστών» του CATÉ -CHEF αλλά και των φανατικών φίλων του δεν υπήρχε άλλη επιλογή εκτός από την επανάληψη του εγχειρήματος. Όμως αυτή τη φορά από τους συντελεστές της «παραγωγής» ελήφθη η απόφαση στο νέο «επεισόδιο» να υπάρχει αυξημένος βαθμός δυσκολίας για τους συμμετέχοντες, αφού πια πειραματίστηκαν στη ζαχαροπλαστική, παρασκευάζοντας νηστίσιμα μπισκότα. Γευσιγνώστες και κριτές θα ήταν οι γονείς και τα άλλα μέλη της Ενορίας καθώς τα μπισκότα προσφέρθηκαν στον καθιερωμένο κυριακάτικο καφέ της Ενοριακής Κοινότητας που πραγματοποιείται κάθε εβδομάδα μετά τη Θεία Λειτουργία.

Η προετοιμασία ξεκίνησε από το πρωί του Σαββάτου 16 Μαρτίου όπου ο Εφημέριος, οι Κατηχήτριες και οι αρχηγοί των ομάδων των παιδιών Ιωσήφ και Μελίνα προμηθεύτηκαν τα υλικά. Το απόγευμα, αφού τελείωσε το μάθημα της κατήχησης οι μικροί chef φόρεσαν ποδιές και γάντια, χωρίστηκαν σε ομάδες και η δοκιμασία ξεκίνησε με ενθουσιασμό και ζήλο.

Αξιοσημείωτη ήταν η συνεργασία και η οργάνωση των μελών που απάρτιζαν την κάθε ομάδα καθώς όλα λειτούργησαν σαν ένα συντονισμένο ρολόι.

Η ώρα αναμονής μέχρι να ψηθούν τα μπισκότα πέρασε πάρα πολύ γρήγορα αφού τα παιδιά επιδόθηκαν σε ένα ξέφρενο παιχνίδι. Όταν επιτέλους ετοιμάστηκαν η Ενοριακή Αίθουσα πλημύρισε από τη μυρωδιά των  φρεσκοψημένων μπισκότων. Τα παιδιά, βέβαια παρόλη τη λαχτάρα τους να δοκιμάσουν, ξεπέρασαν τον πειρασμό αφού ο σκοπός της δοκιμασίας ήταν «ιερός», έπρεπε να προσφερθούν στον κυριακάτικο καφέ.

Την επαύριον οι ενορίτες που δοκίμασαν τους καρπούς της προσπάθειας των μικρών μελών της Ενορίας μας ευχαρίστησαν και συνεχάρησαν τα παιδιά για το εγχείρημά τους το οποία στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.

Αλήθεια, πόσο μεγάλο ευχαριστώ χρωστάμε όλοι μας στα μικρά παιδιά της Ενορίας μας για το ζήλο που δείχνουν τόσο για την κατήχηση όσο και ως λειτουργοϋπηρέτες στο Ιερό της Εκκλησίας κατά τις Ιεροτελεστίες, για τις ιδέες και τις προτάσεις που επιθυμούν και παροτρύνουν να υλοποιηθούν καθώς επίσης και για το γεγονός ότι μας κάνουνε να νοιώθουμε κι εμείς, έστω και για λίγο, όπως αυτά, όμως μεγαλύτερο ευχαριστώ τους αξίζει για την αισιοδοξία και τη σιγουριά με την οποία ατενίζουμε το μέλλον της Ενορίας μας.

Μπράβο παιδιά !!!

Φ.Δ. 

 

 

κοινοποίηση άρθρου:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

Αποκαταστάθηκε ο Ναός του Αγίου Ιωσήφ στη Χίο

Το πρωί της Τετάρτης, 7 Δεκεμβρίου, ο Αποστολικός Τοποτηρητής της Καθολικής Επισκοπής Χίου,  Σεβ. Αρχιεπίσκοπος Ιωσήφ, μαζί με τον Εφημέριο Χίου π. Λέοντα, επισκέφτηκαν τα

10 Δεκεμβρίου μνήμη της Παναγίας του Λορέτο

  Το προσκύνημα της Παναγίας του Λορέτο κτίστηκε στον τόπο όπου σύμφωνα με την παράδοση τοποθετήθηκε η κατοικία της Παναγίας που είχε μεταφερθεί με θαυματουργό

Mελέτη  του Ευαγγελίου της ημέρας

ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΗΣ 2ης ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ 10 Δεκεμβρίου 2022                                     Εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος. Αμήν Επικαλούμαι

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου