Τελευταία Συνάντηση Προετοιμασίας των νέων της Τήνου πριν την ομολογία Πίστεως

Τελευταία Συνάντηση Προετοιμασίας των νέων της Τήνου πριν την ομολογία Πίστεως


Την Πέμπτη 3 Αυγούστου  16 νέοι και νέες της Τήνου είχαν την ευκαιρία να περάσουν κάποιες στιγμές σκέψης και προβληματισμού πριν από την δημόσια ομολογία της πίστης τους, την οποία θα κάνουν ενώπιον της Εκκλησίας κατά την Αρχιερατική θεία Λειτουργίας της παραμονής της Μεταστάσεως της Θεοτόκου στο Θεομητορικό μας Προσκύνημα της Παναγίας της Βρυσιώτισσας .

Με βάση την ευαγγελική περικοπή του κρυμμένου θησαυρού αλλά και του πολύτιμου μαργαριταριού από το ευαγγέλιο του Ματθαίου, δημιούργησαν μικρές ομάδες και μοιράστηκαν μεταξύ τους τις  εμπειρίες τους, τις σκέψεις τους,  τις ερωτήσεις τους αλλά και ποιος είναι για αυτούς ο κρυμμένος θησαυρός ή το πολύτιμο μαργαριτάρι της ζωής τους. Στο τέλος της εργασίας μια – μια ομάδα παρουσίασε στην ολομέλεια το αποτέλεσμα της περισυλλογής τους.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην οικογένεια Αντώνη και Αθανασίας Καστορίνη που φιλοξένησαν στην αυλή του σπιτιού τους αυτή την τελευταία συνάντηση των νέων. 

κοινοποίηση άρθρου:

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

Mελέτη του Ευαγγελίου της ημέρας

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΗΣ 7ης ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ 23 Φεβρουαρίου 2024 Εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος.  Αμήν Επικαλούμαι το  Πνεύμα 

Πρόγραμμα Θείων Λειτουργιών 24-25.2.2024

Οικισμός Ενορία  24 -25 Φεβρουαρίου 2024 Αγάπη Αγίου Αγαπητού 24/2 Σάββατο   17.00 Θεία Λειτουργία Αετοφωλιά Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου – Άνδρος Καθεδρικού Ναού Αγίου

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου