Ταξίδι του Πάπα στην Κολομβία

Ταξίδι του Πάπα στην Κολομβία


Στις 23 του μηνός Ιουνίου η Αγία Έδρα ανακοίνωσε το πρόγραμμα του ταξιδιού του Πάπα Φραγκίσκου στην Κολομβία, που θα πραγματοποιηθεί από τις 6-11 προσεχούς Σεπτεμβρίου.

Ο Ποντίφικας θα επισκεφθεί την πρωτεύουσα Bogotá  και τις πόλεις Villavicencio, Medellín και  Cartagena. Θα συμμετάσχει επίσης σε μία συνάντηση προσευχής  για την εθνική  συμφιλίωση της Χώρας.

Με το ταξίδι αυτό που είναι το πέμπτο στην Αμερική – ο Πάπας Φραγκίσκος  θέλει να υπογραμμίσει  την πρόοδο της ειρήνης στην Αμερική. Το θέμα της επίσκεψης είναι: « ας κάνουμε το πρώτο βήμα». Θα κάνει εκτός από τις διάφορες συνομιλίες και τέσσερεις ομιλίες.

Ο πρώτος Ποντίφικας που επισκέφθηκε την Κολομβία ήταν ο Παύλος  ο 6ος από τις 22-1 Αυγούστου του έτους 1968. Και ο Πάπας Ιωάννης Παύλος ο 2ος πήγε στην Κολομβία από τη 1-8 Ιουλίου 1986.

κοινοποίηση άρθρου:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

Mελέτη του Ευαγγελίου της ημέρας

ΠΕΜΠΤΗ ΤΗΣ 19ης ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ 11 Αυγούστου 2022   Εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος. Αμήν Επικαλούμαι το

11 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΜΝΗΜΗ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΚΛΑΡΑΣ

  Το βράδυ της Κυριακής των Βαΐων του 1211 ή 1212 μια όμορφη δεκαοχτάχρονη νεαρή φεύγει από το πατρικό της στην Ασίζη και πηγαίνει στην

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου