ΤΑ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΟΠΛΟΙΑ ΜΕ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΗΝΟ ΑΡΑΖΟΥΝ ΣΤΗ ΣΥΡΟ

ΤΑ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΟΠΛΟΙΑ ΜΕ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΗΝΟ ΑΡΑΖΟΥΝ ΣΤΗ ΣΥΡΟ

Χθες, 10 Αυγούστου 2016, όταν έφθασε το ΟΓ BluesstarNaxosαπό τη Σύρο, πλημμύρισε η χερσαία ζώνη του «νέου» λιμανιού από την  κοσμοθάλασσα των επιβατών.

Εντυπωσιακός ο αριθμός των ταξιδιωτών που επιβιβάστηκε στο πλοίο από τη Σύρο με προορισμό την Τήνο. Κάποιος μάλιστα Συριανός ο ΓΔΦ, που έπρεπε επειγόντως να έρθει στην Τήνο, δεν μπόρεσε να βρει το απαραίτητο εισιτήριο. Ο λόγος ήταν ότι όλες οι θέσεις του πλοίου ήταν κατειλημμένες από τους επιβάτες του Κυπριακού κρουαζιερόπλοιου SALAMIS FILOXENIA που είχε αράξει στο λιμάνι της Σύρου και οι επιβάτες του ήθελαν να επισκεφθούν και την Τήνο.

Έτσι γίνεται  τον τελευταίο αυτό καιρό: Οι επισκέπτες που έρχονται στα νησιά των Κυκλάδων με κρουαζιερόπλοια και επιθυμούν να επισκεφθούν και την Τήνο, σταματούν στη Μύκονο ή στη Σύρο και από εκεί παίρνουν το πλοίο της γραμμής και φθάνουν στην Τήνο.

Και από Μύκονο για Τήνο εντάξει, υπάρχουν καθημερινά δρομολόγια πλοίων, αλλά δεν συμβαίνει το ίδιο όταν το κρουαζιερόπλοιο σταματήσει στη Σύρο; Ευτυχώς χθες ήταν Τετάρτη και υπήρχε πλοίο της γραμμής από Σύρο για Τήνο και το απόγευμα επιστροφή. Όμως όμως ήταν Τρίτη, Πέμπτη ή Κυριακή, που δεν υπάρχει πλοίο από Σύρο για Τήνο και από Τήνο για Σύρο; Τι γίνεται;

Η Τήνος δεν έχει ούτε αεροδρόμιο, ούτε λιμάνι, έχει μόνο «χώρο για αεροδρόμιο» και μία εντυπωσιακή χερσαία στο λιμάνι,  την καλύτερη του Αιγαίου!

Για το πότε θα αποκτήσει αεροδρόμιο η Τήνος ή λιμάνι πρέπει να ερωτηθούν άλλοι!!!

Α, ξέχασα να γράψω, ότι τελικά ο συριανός «έβαλε μέσο», χωρίς φακελάκι, βρήκε ένα εισιτήριο και τελικά ταξίδεψε από  Σύρο στην Τήνο, όρθιος στο κατάστρωμα, και το ημερολόγιο έγραφε: Τετάρτη 10 Αυγούστου 2016!!!

 

κοινοποίηση άρθρου:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

Mελέτη  του Ευαγγελίου της ημέρας

ΤΕΤΑΡΤΗ ΤΗΣ 2ης ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ 7 Δεκεμβρίου 2022   Εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος. Αμήν Επικαλούμαι το

Ο Αρχιεπίσκοπος Ιωσήφ στη Μυτιλήνη

Ποιμαντική επίσκεψη στην ενορία Μυτιλήνης, το διήμερο 3-4 Δεκεμβρίου, πραγματοποίησε ο Αρχιεπίσκοπός μας Ιωσήφ, με την ιδιότητα του Αποστολικού Τοποτηρητή της Καθολικής Επισκοπής Χίου, Λέσβου,

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου