ΤΑ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΟΠΛΟΙΑ ΜΕ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΗΝΟ ΑΡΑΖΟΥΝ ΣΤΗ ΣΥΡΟ

ΤΑ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΟΠΛΟΙΑ ΜΕ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΗΝΟ ΑΡΑΖΟΥΝ ΣΤΗ ΣΥΡΟ

Χθες, 10 Αυγούστου 2016, όταν έφθασε το ΟΓ BluesstarNaxosαπό τη Σύρο, πλημμύρισε η χερσαία ζώνη του «νέου» λιμανιού από την  κοσμοθάλασσα των επιβατών.

Εντυπωσιακός ο αριθμός των ταξιδιωτών που επιβιβάστηκε στο πλοίο από τη Σύρο με προορισμό την Τήνο. Κάποιος μάλιστα Συριανός ο ΓΔΦ, που έπρεπε επειγόντως να έρθει στην Τήνο, δεν μπόρεσε να βρει το απαραίτητο εισιτήριο. Ο λόγος ήταν ότι όλες οι θέσεις του πλοίου ήταν κατειλημμένες από τους επιβάτες του Κυπριακού κρουαζιερόπλοιου SALAMIS FILOXENIA που είχε αράξει στο λιμάνι της Σύρου και οι επιβάτες του ήθελαν να επισκεφθούν και την Τήνο.

Έτσι γίνεται  τον τελευταίο αυτό καιρό: Οι επισκέπτες που έρχονται στα νησιά των Κυκλάδων με κρουαζιερόπλοια και επιθυμούν να επισκεφθούν και την Τήνο, σταματούν στη Μύκονο ή στη Σύρο και από εκεί παίρνουν το πλοίο της γραμμής και φθάνουν στην Τήνο.

Και από Μύκονο για Τήνο εντάξει, υπάρχουν καθημερινά δρομολόγια πλοίων, αλλά δεν συμβαίνει το ίδιο όταν το κρουαζιερόπλοιο σταματήσει στη Σύρο; Ευτυχώς χθες ήταν Τετάρτη και υπήρχε πλοίο της γραμμής από Σύρο για Τήνο και το απόγευμα επιστροφή. Όμως όμως ήταν Τρίτη, Πέμπτη ή Κυριακή, που δεν υπάρχει πλοίο από Σύρο για Τήνο και από Τήνο για Σύρο; Τι γίνεται;

Η Τήνος δεν έχει ούτε αεροδρόμιο, ούτε λιμάνι, έχει μόνο «χώρο για αεροδρόμιο» και μία εντυπωσιακή χερσαία στο λιμάνι,  την καλύτερη του Αιγαίου!

Για το πότε θα αποκτήσει αεροδρόμιο η Τήνος ή λιμάνι πρέπει να ερωτηθούν άλλοι!!!

Α, ξέχασα να γράψω, ότι τελικά ο συριανός «έβαλε μέσο», χωρίς φακελάκι, βρήκε ένα εισιτήριο και τελικά ταξίδεψε από  Σύρο στην Τήνο, όρθιος στο κατάστρωμα, και το ημερολόγιο έγραφε: Τετάρτη 10 Αυγούστου 2016!!!

 

κοινοποίηση άρθρου:

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

Πρόγραμμα Θείων Λειτουργιών 30.9–1.10 2023

Οικισμός Ενορία 30 Σεπτεβρίου – 1 Οκτωβρίου 2023 Αγάπη Αγίου Αγαπητού Κυριακή 09.00 Αετοφωλιά Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου – Άνδρος Καθεδρικού Ναού Αγίου Ανδρέα – Βωλάξ Γεννήσεως

Γενική ακρόαση του Πάπα Φραγκίσκου, 27 Σεπτεμβρίου 2023

ΠΑΠΑΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ ΓΕΝΙΚΗ ΑΚΡΟΑΣΗ                                                                           Πλατεία Αγίου Πέτρου Τετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου 2023   Κατήχηση. Το αποστολικό ταξίδι στη Μασσαλία επί τη ευκαιρία των «Μεσογειακών Συναντήσεων»

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου