Σύντομες ειδήσεις

Σύντομες ειδήσεις

1.- Προσκυνητής ειρήνης και αδελφοσύνης.

Αυτό είπε ο Πάπας πηγαίνοντας στο Μαρόκο.

«Ευχαριστώ τον Βασιλιά  Mohamed  και τις αρχές του Μαρόκου για την πρόσκληση…   Μουσουλμάνοι και χριστιανοί πιστεύουμε σε  Ένα Θεό Δημιουργό και Εύσπλαχνο ο οποίος έπλασε τον άνθρωπο και τον έθεσε στο κόσμο για ζει συναδελφωμένος και ειρηνικά με τους άλλους., οφείλουμε να το μεταδώσουμε στις ερχόμενες γενεές….θα επισκευτώ και τη χριστιανική κοινότητα της πατρίδας σας και τους πρόσφυγες ο οποίοι απευθύνουν μια φωνή για ειρήνη και αποδοχής. Σας ευχαριστώ για τις προσευχές σας. 

Καλή αντάμωση!!! 

2.- Τραγωδία για Τα παιδιά της Λωρίδας της Γάζας!

Σε ‘ένα χρόνο σκοτώθηκαν πάνω από 50 παιδιά σ αυτή την  περιοχή. Τα παιδιά σκοτώνονται από   Ισραηλινούς στρατιώτες  και κτυπιόνται με πλαστικές σφαίρες. Με τα χημικά που χρησιμοποιούνται έχουν χάσει  την όρασή τους.. Το 80%  των παιδιών της  περιοχής  υποφέρουν. Τα ενωμένη Έθνη κάνουν έκκληση  για Ειρήνη!!!

3.- Ο Πάπας και ο Βασιλιάς του Μαρόκου κάνουν έκκληση η Ιερουσαλήμ να μείνει Ουδέτερη. Είναι σύμβολο συνύπαρξης των 3 μονοθεϊστικών θρησκειών.

4.- Λίγο πριν αναχωρήσει ο Πάπας για το  Μαρόκο, έλαβε ένα γράμμα από ένα  μικρό κορίτσι Δρούσσων από το Λίβανο που του έλεγε: Γιατί δεν έρχεσαι και στη Πατρίδα μου το Λίβανο; Ο Πάπας είπε ότι θα του απαντήσει

π.α.φ

κοινοποίηση άρθρου:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

Mελέτη του Ευαγγελίου της ημέρας

  ΠΕΜΠΤΗ ΤΗΣ 27ης ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ 6 Οκτωβρίου 2022                                              Εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος. Αμήν Επικαλούμαι

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου