Συνοδοιπορία αγάπης των δυο Επισκόπων της Σύρου

Συνοδοιπορία αγάπης των δυο Επισκόπων της Σύρου

Όπως κάθε χρόνο, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β και ο Επίσκοπος ΡΚαθολικών Σύρου κ. Πέτρος, συνοδευόμενοι από τον Αρχιερατικό Επίσκοπο Σύρου, Πρωτοπρ. Φλαβιανό Αλμπέσκου και τον Εφημέριο του ΡΚαθολικού Ναού Ευαγγελιστριας π. Νικόλαο Ρούσο, επισκέφθησαν διαδοχικά τον Οίκο Ευγηρίας των Αδελφών του Ελέους, της ΡΚαθολικής Εκκλησίας Σύρου, το Γηροκομείο του Αγίου Παντελεήμονος της Φιλοπτώχου Εταιρείας Ερμουπόλεως, τον Οίκο Ευγηρίας της Ιεράς Μητροπόλεως, στην Ιερά Μονή του Αγίου Ιωάννου στα Τάλαντα και το Βαρδάκειο και Πρώιο Νοσοκομείο Σύρου, γενόμενοι δεκτοί με εκδηλώσεις αγάπης και σεβασμού από τις Διευθύνσεις, τους εργαζόμενους και τους περιθαλπομένους σ’ αυτά, προς τους οποίους οι δύο Επίσκοποι ευχήθηκαν και διένειμαν δώρα και γλυκίσματα, και από τους οποίους δέχθηκαν καρδιακές ευχές.

Μετά το πέρας της συνοδοιπορείας τους οι Σεβασμιώτατοι κ. Δωρόθεος Β’ και κ. Πέτρος, σε δηλώσεις τους προς τα τοπικά ΜΜΕ, που τους συνόδευσαν, συνεχάρησαν τους εργαζομένους στα Ιδρύματα και κατέθεσαν τις ευχές τους προς όλους για τα Χριστούγεννα και το Νέο Έτος.

Πηγή:  Cyclades 34.gr

 

κοινοποίηση άρθρου:

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

Πανήγυρη της Πεντηκοστής (B)

ΠΑΝΗΓΥΡΗ  ΤΗΣ  ΠΕΝΤΗΚΟΣΤΗΣ (Β)   ΑΝΤΙΦΩΝΟ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ Η αγάπη του Θεού, χάρη στο Άγιο Πνεύμα που μας δόθηκε, υπερχείλισε τις καρδιές μας. Αλληλούια.

Mελέτη του Ευαγγελίου της ημέρας

ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΗΣ 7ης ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ 22 Ιουνίου 2024   Εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος. Αμήν Επικαλούμαι το

22 ΙΟΥΝΙΟΥ μνήμη του Αγίου Παυλίνου, επισκόπου

  Καταγόταν από μια πλούσια οικογένεια Ρωμαίων πατρικίων (γεννήθηκε το 355 στη Μπορντώ, όπου ο πατέρας του ήταν αυτοκρατορικός αξιωματούχος). Συνάντησε τον επίσκοπο Αμβρόσιο του

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου