ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ ΜΕ  ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΜΑΤΟΣ

Ο Αρχιεπίσκοπος, συνηθίζει να συναντά τα παιδιά που πρόκειται να λάβουν το Μυστήριο του Χρίσματος για μία τελευταία κατήχηση – εξέταση και να τα γνωρίσει ακόμη καλύτερα.

Αυτό έγινε χθες το απόγευμα στον Μητροπολιτικό μας Ναό στη Νάξο όπου συναντήθηκε με τα 13 παιδιά που θα λάβουν  σήμερα Κυριακή 24 Νοεμβρίου, εορτή του Χριστού Βασιλιά, το Μυστήριο του Χρίσματος, τον εφημέριο π. Γεώργιο Παλαμάρη και την κατηχήτρια κα Φανή Δάσκου

Ο Αρχιεπίσκοπος προχώρησε εκτός από την επανάληψη της δοκιμής για τη σημερινή Ιερή Ακολουθία και σε μία σύντομη εξέταση των παιδιών για να διαπιστώσει κατά πόσον έχουν κατάλληλα προετοιμαστεί.

Οι απαντήσεις των παιδιών στις διάφορες ερωτήσεις που απεύθυνε τους, ήταν σωστές και ολοκληρωμένες και ο Αρχιεπίσκοπος δεν παρέλειψε  να συγχαρεί: τα παιδιά , τους γονείς, τον εφημέριο και τις κατηχήτριες για το συμπληρωματικό έργο που επιτελούν και στον τομέα του κατηχητικού έργο της ενορίας. 

 

κοινοποίηση άρθρου:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

Γενική Ακρόαση του Πάπα Φραγκίσκου, 7 Ιουνίου 2023

ΠΑΠΑΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ ΓΕΝΙΚΗ ΑΚΡΟΑΣΗ                                                                           Πλατεία Αγίου Πέτρου Τετάρτη, 7 Ιουνίου 2023     Κατήχηση. Το πάθος για τον ευαγγελισμό: ο αποστολικός ζήλος του πιστού.

Mελέτη  του Ευαγγελίου της ημέρας

ΠΕΜΠΤΗ ΤΗΣ 9ης ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ 8 Ιουνίου 2023   Εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος. Αμήν Επικαλούμαι το

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου