ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΑΠΑ ΜΕ ΕΝΩΣΗ ΓΙΑ ΑΥΤΙΣΤΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ “Ο ΗΛΙΟΣ ΛΑΜΠΕΙ”

5

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΑΠΑ ΜΕ ΕΝΩΣΗ ΓΙΑ ΑΥΤΙΣΤΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ “Ο ΗΛΙΟΣ ΛΑΜΠΕΙ”

Ο Πάπας Φραγκίσκος συνάντησε πριν λίγες μέρες στο Βατικανό οικογένειες με παιδιά με πρόβλημα αυτισμού. Το όνομα της Ένωση τους είναι “Sonnenschein” (Ο ήλιος λάμπει) και αυτό έδωσε αφορμή στον Ποντίφικα να μιλήσει για την ποικιλομορφία της ζωής. “ Ο Θεός δημιούργησε τον κόσμο με μεγάλη ποικιλία, τα λουλούδια π.χ. έχουν όλα τα χρώματα αλλά καθένα είναι μοναδικό. Έτσι, ο καθένας από εμάς, είναι μοναδικός στα μάτια του Θεού και Εκείνος μας αγαπά ” Γι αυτό, συνέχισε “ πρέπει να πούμε ευχαριστώ στο Θεό γιο το δώρο της ζωής σε όλα τα πλάσματά του ” και αυτό γίνεται μέσω της προσευχής. Τότε, μαζί με την προσευχή μπορούμε να ζητάμε και κάτι απ΄το Θεό π.χ. να έχει καλά τους γονείς μας, να υπάρχει εργασία στην οικογένεια “ Αν ζητάτε κάτι με πίστη, σίγουρα ο Θεός θα σάς ακούσει ”

Πληροφόρηση και φωτογραφία από VaticanNew 

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΕΒΑΝΤΗΣ
Μέλος Συνοδικής Επιτροπής ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΗ

κοινοποίηση άρθρου:

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

Πρόγραμμα Θείων Λειτουργιών 30.9–1.10 2023

Οικισμός Ενορία 30 Σεπτεβρίου – 1 Οκτωβρίου 2023 Αγάπη Αγίου Αγαπητού Κυριακή 09.00 Αετοφωλιά Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου – Άνδρος Καθεδρικού Ναού Αγίου Ανδρέα – Βωλάξ Γεννήσεως

Γενική ακρόαση του Πάπα Φραγκίσκου, 27 Σεπτεμβρίου 2023

ΠΑΠΑΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ ΓΕΝΙΚΗ ΑΚΡΟΑΣΗ                                                                           Πλατεία Αγίου Πέτρου Τετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου 2023   Κατήχηση. Το αποστολικό ταξίδι στη Μασσαλία επί τη ευκαιρία των «Μεσογειακών Συναντήσεων»

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου