ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΑΠΑ ΜΕ ΕΝΩΣΗ ΓΙΑ ΑΥΤΙΣΤΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ “Ο ΗΛΙΟΣ ΛΑΜΠΕΙ”

5

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΑΠΑ ΜΕ ΕΝΩΣΗ ΓΙΑ ΑΥΤΙΣΤΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ “Ο ΗΛΙΟΣ ΛΑΜΠΕΙ”

Ο Πάπας Φραγκίσκος συνάντησε πριν λίγες μέρες στο Βατικανό οικογένειες με παιδιά με πρόβλημα αυτισμού. Το όνομα της Ένωση τους είναι “Sonnenschein” (Ο ήλιος λάμπει) και αυτό έδωσε αφορμή στον Ποντίφικα να μιλήσει για την ποικιλομορφία της ζωής. “ Ο Θεός δημιούργησε τον κόσμο με μεγάλη ποικιλία, τα λουλούδια π.χ. έχουν όλα τα χρώματα αλλά καθένα είναι μοναδικό. Έτσι, ο καθένας από εμάς, είναι μοναδικός στα μάτια του Θεού και Εκείνος μας αγαπά ” Γι αυτό, συνέχισε “ πρέπει να πούμε ευχαριστώ στο Θεό γιο το δώρο της ζωής σε όλα τα πλάσματά του ” και αυτό γίνεται μέσω της προσευχής. Τότε, μαζί με την προσευχή μπορούμε να ζητάμε και κάτι απ΄το Θεό π.χ. να έχει καλά τους γονείς μας, να υπάρχει εργασία στην οικογένεια “ Αν ζητάτε κάτι με πίστη, σίγουρα ο Θεός θα σάς ακούσει ”

Πληροφόρηση και φωτογραφία από VaticanNew 

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΕΒΑΝΤΗΣ
Μέλος Συνοδικής Επιτροπής ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΗ

κοινοποίηση άρθρου:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

Πανηγύρισε ο Καθεδρικός Ναός Χίου

Την περασμένη Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου, πανηγύρισε ο Καθεδρικός Ναός Χίου που τιμάται στον Άγιο Νικόλαο. Για τον λόγο αυτό τελέστηκε Αρχιερατική Θεία Λειτουργία από τον

Mελέτη  του Ευαγγελίου της ημέρας

ΕΟΡΤΗ ΠΑΝΗΓΥΡΗ ΤΗΣ ΑΜΙΑΝΤΟΥ ΣΥΛΛΗΨΕΩΣΤΗΣ ΜΑΚΑΡΙΑΣ ΑΕΙΠΑΡΘΕΝΟΥ ΜΑΡΙΑΣ  Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2022                                   Εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος.

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου