Συνάντηση εκπροσώπων κάριτας τήνου-κάριτας-ελλάς- καριτας ιταλίας

Συνάντηση  εκπροσώπων κάριτας τήνου-κάριτας-ελλάς- καριτας ιταλίας

Χθες 21 Ιουνίου 2019, τις βραδινές ώρες, πραγματοποιήθηκε στα Γραφεία της Αρχιεπισκοπής στην πόλη της Τήνου συνεργία  του Αρχιεπισκόπου π. Νικολάου με τους εκπροσώπους της Κάριτας Τήνου-Κάριτας Ελλάς και Κάριτας Ιταλίας

Την Κάριτας Τήνου εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος Αντώνης, η κα Στέλλα, ο κ. Γιάννης και η κα Μάρω. Ήταν επίσης παρόντες: ο π. Νίκος, ο π. Φερνάνδος, ο π. Γιάννης και ο π. Ιωσήφ.

Την Κάριτας Ελλάς εκπροσώπησε η Διευθύντρια της κα Μαρία,  και ο κ. Σταμάτης, ενώ την Κάριτας Ιταλίας εκπροσώπησε η κα Silvia.

Σκοπός της συνάντησης αυτής ήταν να γίνει μία αμοιβαία ενημέρωση  και να εξεταστούν νέα κοινωνικά προγράμματα, τα οποία θα μπορούσαν να  υλοποιηθούν στο νησί της Τήνου με τη συνεργασία αυτών των τριών  Κάριτας.

Η συνάντηση έγινε μέσα σε φιλικό πνεύμα και όλες οι πλευρές επαναβεβαίωσαν τη θέλησή τους για την αναζήτηση των  απαραίτητων και κατάλληλων συνθηκών για την υλοποίηση νέων προγραμμάτων που θα προσφέρουν στους νέους  ευκαιρίες γνωριμίας, συνύπαρξης και συνεργασίας για το κοινό καλό.

Η συνάντηση αυτή θα επαναληφθεί εν καιρώ, όταν θα έχουν ωριμάσει οι σκέψεις και θα υπάρξουν συγκεκριμένες απαντήσεις σε ερωτήσεις που τέθηκαν στο τραπέζι του φιλικού και αδελφικού διαλόγου.

 

κοινοποίηση άρθρου:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου