Συμμετοχή εφήβων της ενορίας Μητροπόλεως στη πανελλήνια συνάντηση καθολικής νεολαίας στη Σύρο

Συμμετοχή εφήβων της ενορίας Μητροπόλεως στη πανελλήνια συνάντηση καθολικής νεολαίας στη Σύρο


Από την Παρασκευή 24 Μαρτίου μέχρι την Κυριακή 26 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε στους χώρους του Πνευματικού Κέντρου “Άγιος Παύλος” στην Ποσειδώνια της Σύρου η Πανελλήνια Συνάντηση Καθολικής Νεολαίας Ελλάδος. Από την Ενορία μας συμμετείχαν έξι έφηβοι Γυμνασίου-Λυκείου τους οποίους συνόδεψε ο εφημέριος.

Το διήμερο προέβλεπε ψυχαγωγικές δραστηριότητες, κατηχήσεις, προσευχή, αγρυπνία αλλά και ελεύθερο χρόνο κατά τον οποίο οι έφηβοι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν νέους φίλους από άλλα μέρη της Ελλάδος και να μοιραστούν μαζί απόψεις και εμπειρίες κρατώντας επαφή και επικοινωνία με την ελπίδα να συναντηθούν ξανά σε επόμενες συναντήσεις.

Ήταν ένα εποικοδομητικό διήμερο από πολλές απόψεις που χαροποίησε τους συμμετέχοντες και άφησε ένα ανεξίτηλο σημάδι χαράς και προσμονής για μια επόμενη παρόμοια εμπειρία.  

κοινοποίηση άρθρου:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

Πρόγραμμα ενοριών 13-14/8/2022

   Οικισμός Ενορία 13–14 Αυγούστου 2022 Αγάπη Αγίου Αγαπητού – Αετοφωλιά Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου – Άνδρος Καθεδρικού Ναού Αγίου Ανδρέα – Βωλάξ Γεννήσεως της Θεοτόκου  – Καλλονή

Mελέτη του Ευαγγελίου της ημέρας

    ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΗΣ 19ης ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ 8 Αυγούστου 2022   Εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος. Αμήν

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου