ΣΤΙΓΜΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΙΑ

ΣΤΙΓΜΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΙΑ

Η Ιερά Σύνοδος στην επιθυμία της να εκφράσει την αγάπη της σε όλους τους ιερείς, αλλά ιδιαίτερα σε όσους αντιμετωπίζουν κάποια προβλήματα υγείας, κάλεσε σε μία φιλική συνάντηση: τον π. Ευτύχιο Ρούσσο, πρώην Β Γραμματέα της Συνόδου και  τον π. Μιχάλη Πρίντεζη, Υπεύθυνο του Καλού Τύπου, αλλά και οι δύο εφημέριοι στα Γιαννιτσά σε διαφορετικά χρονικά διαστήματα.

Ήταν τόσο για τους δύο προσφιλείς προσκεκλημένους ιερείς όσο και για τους ιεράρχες στιγμές απερίγραπτης  χαράς αλλά και συγκίνησης.

Και οι δύο αυτοί ιερείς τιμούν την Εκκλησία μας και σήμερα, με το δικό τους τρόπο και παρά τη φυσική  τους αδυναμία, δίνουν μία όμορφη μαρτυρία με το χαμόγελό τους και το κουράγιο τους.  

Η επίσκεψη αυτή, πιστεύω ότι θα αποτελέσει το πιο ισχυρό και αποτελεσματικό φάρμακο στην αντιμετώπιση των όποιων προβλημάτων υγείας  τους.

Ο Κύριος να είναι μαζί τους και να τους δίνει τη δύναμη και το κουράγιο να  συνεχίσουν να μαρτυρούν την αγάπη τους για το Χριστό και την Εκκλησία.

 

κοινοποίηση άρθρου:

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

23 ΙΟΥΛΙΟΥ ΜΝΗΜΗ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΜΠΡΙΓΚΙΤΗΣ

Αποτελεί μια από της προστάτιδες αγίες της Ευρωπαϊκής Ηπείρου που τιμήθηκε από τους πιστούς για τις «Αποκαλύψεις» της, δηλαδή για τα θεια οράματα που είχε.

Mελέτη του Ευαγγελίου της ημέρας

ΤΡΙΤΗ ΤΗΣ 16ης ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 23 Ιουλίου 2024   Εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος. Αμήν Επικαλούμαι

Πρόγραμμα Θείων Λειτουργιών 27-28.7.2024

Οικισμός Ενορία  27 – 28 Ιουλίου 2024 Αγάπη Agapi Αγίου Αγαπητού – Αετοφωλιά Aetofolia Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου – Άνδρος Andros Καθεδρικού Ναού Αγίου Ανδρέα

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου