“ Σημαντικός ο διάλογος, τι χαρά να έχω συναντήσει τον Πρόεδρο”

“ Σημαντικός ο διάλογος, τι χαρά να έχω συναντήσει τον Πρόεδρο”

Χθες το πρωί, σε ιδιαίτερο χώρο της αίθουσας Παύλος ο 6ος, ο Πάπας Φραγκίσκος  δέχτηκε σε ιδιαίτερη ακρόαση  όσους συμμετείχαν  στον  Διάλογο που συνδιοργάνωσε  το Ποντιφικό Συμβούλιο  με το Islamic culture and relations organization di Teheran (Iran).

  “Σας ευχαριστώ πολύ για την επίσκεψή σας,  την οποία και πολύ εκτιμώ”, είπε ο Άγιος Πατέρας, " αισθάνθηκα μεγάλη χαρά όταν ήλθε ο Πρόεδρος  του Ιράν στις 26 Ιανουαρίου 2016 και μία πολύ καλή εντύπωση  για τον πολιτισμός σας, όταν με επισκέφτηκε  η κυρία Αντιπρόεδρος  με μία ομάδα καθηγητριών. Αυτό με συγκίνησε  και έμεινα  πολύ ικανοποιημένος".

“Επίσης – συμπλήρωσε ο Ποντίφικας – χαίρομαι που σας βλέπω σήμερα εδώ και  για τον σημαντικό διάλογο που πραγματοποιήθηκε. Σας ζητώ να μην ξεχνάτε να προσεύχεστε  για μένα, διότι έχω ανάγκη  προσευχών: και σας ευχαριστώ  γι' αυτή την καλή θέληση  του διαλόγου, της συνάντησης, της αδελφοσύνης". 

κοινοποίηση άρθρου:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

Πρόγραμμα ενοριών 13-14/8/2022

   Οικισμός Ενορία 13–14 Αυγούστου 2022 Αγάπη Αγίου Αγαπητού – Αετοφωλιά Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου – Άνδρος Καθεδρικού Ναού Αγίου Ανδρέα – Βωλάξ Γεννήσεως της Θεοτόκου  – Καλλονή

Mελέτη του Ευαγγελίου της ημέρας

    ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΗΣ 19ης ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ 8 Αυγούστου 2022   Εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος. Αμήν

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου