“ Σημαντικός ο διάλογος, τι χαρά να έχω συναντήσει τον Πρόεδρο”

“ Σημαντικός ο διάλογος, τι χαρά να έχω συναντήσει τον Πρόεδρο”

Χθες το πρωί, σε ιδιαίτερο χώρο της αίθουσας Παύλος ο 6ος, ο Πάπας Φραγκίσκος  δέχτηκε σε ιδιαίτερη ακρόαση  όσους συμμετείχαν  στον  Διάλογο που συνδιοργάνωσε  το Ποντιφικό Συμβούλιο  με το Islamic culture and relations organization di Teheran (Iran).

  “Σας ευχαριστώ πολύ για την επίσκεψή σας,  την οποία και πολύ εκτιμώ”, είπε ο Άγιος Πατέρας, " αισθάνθηκα μεγάλη χαρά όταν ήλθε ο Πρόεδρος  του Ιράν στις 26 Ιανουαρίου 2016 και μία πολύ καλή εντύπωση  για τον πολιτισμός σας, όταν με επισκέφτηκε  η κυρία Αντιπρόεδρος  με μία ομάδα καθηγητριών. Αυτό με συγκίνησε  και έμεινα  πολύ ικανοποιημένος".

“Επίσης – συμπλήρωσε ο Ποντίφικας – χαίρομαι που σας βλέπω σήμερα εδώ και  για τον σημαντικό διάλογο που πραγματοποιήθηκε. Σας ζητώ να μην ξεχνάτε να προσεύχεστε  για μένα, διότι έχω ανάγκη  προσευχών: και σας ευχαριστώ  γι' αυτή την καλή θέληση  του διαλόγου, της συνάντησης, της αδελφοσύνης". 

κοινοποίηση άρθρου:

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

Mελέτη  του Ευαγγελίου της ημέρας

ΠΕΜΠΤΗ ΤΗΣ 25ης ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ 28 Σεπτεμβρίου 2023                                     Εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος. Αμήν Επικαλούμαι

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου