ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟ ΒΡΥΣΙ ΤΗΝΟΥ

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟ ΒΡΥΣΙ ΤΗΝΟΥ

Το τσουχτερό κρύο που δημιουργούσαν οι 8 βαθμοί Κελσίου και το ψιλόβροχο δεν εμπόδισαν τους ευλαβείς της Παναγίας και τους πιστούς που κάθε τελευταία Πέμπτη του μήνα πηγαίνουν εκεί για να ζητήσουν στην Παναγία να προσθέσει στις δικές τους ικεσίες και τη δική τα ης μεσιτεία για να μη στερηθεί η τοπική μας Εκκλησίας από νέους ιερείς, μοναχούς και μοναχές , να είναι συνεπείς στο ραντεβού τους. Έξη ιερείς και ο Αρχιεπίσκοπος ένωσαν την προσευχή τους με την προσευχή του στην τέλεση της Θείας Λειτουργίας , οποία ολοκληρώθηκε με την προσκύνηση του Παναχράντου Μυστηρίου.

Οι τρεις μοναχές μας έχουν νοιώσει είδη την ομορφιά αυτής της συνάντησης της τελευταίας Πέμπτης εκεί στην πνευματική όαση της τοπικής μας Εκκλησίας. Ήδη, μέσα σε δύο μόλις μήνες που βρίσκονται στην Ελλάδα, έχουν μάθει αρκετούς ύμνους στα ελληνικά και η αδελφή Γλυκερία τους συνοδεύει θαυμάσια στο αρμόνιο. Από τις 7 Οκτωβρίου που εγκαταστάθηκαν στο Θεομητορικό Προσκύνημα της για το μήνα Δεκέμβριο κάθε Δευτέρα στις 5 το απόγευμα θα απαγγέλλεται το ροδάριο και στη συνέχεια θα τελείται η Θεία Λειτουργία και Πέμπτη την ίδια ώρα θα τελείται η Θεία Λειτουργία και θα ολοκληρώνεται με την προσκύνηση του Παναχράντου Μυστηρίου.

κοινοποίηση άρθρου:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

«Σώμα Χριστού» στον απόστολο Παύλο

«ΣΩΜΑ ΧΡΙΣΤΟΥ» ΣΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΠΑΥΛΟ Δύο τύποι εκκλησίας   Όπως είναι γνωστό, η διδασκαλία περί «Σώματος Χριστού» δεν είναι ενιαία στις Επιστολές του Αποστόλου Παύλου.

Προετοιμασία Μελλονύμφων

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Στην Μετασυνοδική Αποστολική Παραίνεσή του ο Πάπας Φραγκίσκος γράφει: η συζυγική αγάπη που ενώνει τους συζύγους είναι μια αγάπη εξαγιασμένη, εμπλουτισμένη και φωτισμένη από

Angelus, 19 Μαρτίου 2023

ΠΑΠΑΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΚΥΡΙΟΥ Πλατεία Αγίου Πέτρου Κυριακή, 19 Μαρτίου 2023   Αγαπητοί αδελφοί και αδελφές, καλημέρα! Σήμερα το Ευαγγέλιο μας δείχνει τον Ιησού που

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου