ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΤΕΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΣΕΣ TINOSΤODAY.GR και TINOSNOW.GR

ΠΡΟΣ τις ΑΓΑΠΗΤΕΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΣΕΣ TINOSΤODAY.GR και TINOSNOW.GR

Αγαπητοί,

Σε  άρθρο σας, που δημοσιεύετε σήμερα 2 Ιανουαρίου 2019 με τίτλο: «Η φιλαρμονική του ΠΙΙΕΤ στον Μητροπολίτη Σύρου» και συνοδεύεται από φωτογραφίες της fomfea.gr(Γεώργιος Πολυκανδρίτης, Δήμητρα Φανερού),ο αρθρογράφος αναφέρει  μεταξύ άλλων και τα εξής: «Στη συνέχεια, κατά το τοπικό έθος, η Φιλαρμονική παιάνισε τα κάλαντα στην αγορά και στους δρόμους της πόλεως, στον Έπαρχο Τήνου, στον Δήμαρχο Τήνου, στον Αντιπρόεδρο και τα μέλη της Διοικούσης Επιτροπής του Ιερού Ιδρύματος Ευαγγελιστρίας, στον Λιμενάρχη Τήνου, στον Διοικητή της Αστυνομίας, στον Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και στους φιλοξενουμένους της Μονάδας Φροντίδας Ηλικιωμένων λαμβάνοντας την ευχαρίστηση και τις ευχές όλων».

Δεν γνωρίζουμε για ποιο λόγο αποσιωπήθηκε ότι, η φιλαρμονική του ΠΙΙΕΤ παιάνισε τα κάλαντα και στον Σεβασμιότατο Αρχιεπίσκοπο Νάξου-Πάρου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου και Μητροπολίτη παντός Αιγαίου, π. Νικόλαο!

Σας κάνουμε γνωστό ότι, ο Σεβασμιότατος π. Νικόλαος τρέφει αισθήματα τιμής και αγάπης προς όλα τα μέλη της φιλαρμονικής του ΠΙΙΕΤ και ιδιαίτερα προς τον συμπαθή σε όλους του Τηνίους Αρχιμουσικό κ. Νικόλαο Γιαννίτση.

Ο Σεβασμιότατος π. Νικόλαος ευχαριστεί θερμά τον θεσμό αυτό ο οποίος κάθε χρόνο δίνει δείγματα αντικειμενικότητας και  σεβασμού προς όλες τις Αρχές του νησιού, έστω και αν, κάποιοι δημοσιογραφούντες δεν είναι  προσεκτικοί και, ίσως άθελά τους, δεν καταγράφουν με την ίδια αντικειμενικότητα τα γεγονότα!

Δεν επιρρίπτουμε καμία απολύτως ευθύνη στις   συναδέλφους tinostoday.grκαι tinosnow.gr, οι οποίες δίνουν απτά και συνεχή δείγματα αντικειμενικότητας στα άρθρα που οι ίδιες υπογράφουν.

Ευχόμαστε σε όλες και σε όλους  ευλογημένη και καλή χρονιά.

Kantam.gr

 

κοινοποίηση άρθρου:

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

Βασίλισσα του Ουρανού, 21 Απριλίου 2024

ΠΑΠΑΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ Πλατεία Αγίου ΠέτρουΔ’ Κυριακή του Πάσχα, 21 Απριλίου 2024   Αγαπητοί αδελφοί και αδελφές, καλημέρα! Αυτή η Κυριακή είναι αφιερωμένη

Mελέτη του Ευαγγελίου της ημέρας

ΔΕΥΤΕΡΑ  ΤΗΣ 5ης  ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΤΕΣΣΡΑΚΟΣΤΗΣ 22 Απριλίου 2024    Εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος.  Αμήν Επικαλούμαι το 

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου