ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΤΕΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΣΕΣ TINOSΤODAY.GR και TINOSNOW.GR

ΠΡΟΣ τις ΑΓΑΠΗΤΕΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΣΕΣ TINOSΤODAY.GR και TINOSNOW.GR

Αγαπητοί,

Σε  άρθρο σας, που δημοσιεύετε σήμερα 2 Ιανουαρίου 2019 με τίτλο: «Η φιλαρμονική του ΠΙΙΕΤ στον Μητροπολίτη Σύρου» και συνοδεύεται από φωτογραφίες της fomfea.gr(Γεώργιος Πολυκανδρίτης, Δήμητρα Φανερού),ο αρθρογράφος αναφέρει  μεταξύ άλλων και τα εξής: «Στη συνέχεια, κατά το τοπικό έθος, η Φιλαρμονική παιάνισε τα κάλαντα στην αγορά και στους δρόμους της πόλεως, στον Έπαρχο Τήνου, στον Δήμαρχο Τήνου, στον Αντιπρόεδρο και τα μέλη της Διοικούσης Επιτροπής του Ιερού Ιδρύματος Ευαγγελιστρίας, στον Λιμενάρχη Τήνου, στον Διοικητή της Αστυνομίας, στον Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και στους φιλοξενουμένους της Μονάδας Φροντίδας Ηλικιωμένων λαμβάνοντας την ευχαρίστηση και τις ευχές όλων».

Δεν γνωρίζουμε για ποιο λόγο αποσιωπήθηκε ότι, η φιλαρμονική του ΠΙΙΕΤ παιάνισε τα κάλαντα και στον Σεβασμιότατο Αρχιεπίσκοπο Νάξου-Πάρου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου και Μητροπολίτη παντός Αιγαίου, π. Νικόλαο!

Σας κάνουμε γνωστό ότι, ο Σεβασμιότατος π. Νικόλαος τρέφει αισθήματα τιμής και αγάπης προς όλα τα μέλη της φιλαρμονικής του ΠΙΙΕΤ και ιδιαίτερα προς τον συμπαθή σε όλους του Τηνίους Αρχιμουσικό κ. Νικόλαο Γιαννίτση.

Ο Σεβασμιότατος π. Νικόλαος ευχαριστεί θερμά τον θεσμό αυτό ο οποίος κάθε χρόνο δίνει δείγματα αντικειμενικότητας και  σεβασμού προς όλες τις Αρχές του νησιού, έστω και αν, κάποιοι δημοσιογραφούντες δεν είναι  προσεκτικοί και, ίσως άθελά τους, δεν καταγράφουν με την ίδια αντικειμενικότητα τα γεγονότα!

Δεν επιρρίπτουμε καμία απολύτως ευθύνη στις   συναδέλφους tinostoday.grκαι tinosnow.gr, οι οποίες δίνουν απτά και συνεχή δείγματα αντικειμενικότητας στα άρθρα που οι ίδιες υπογράφουν.

Ευχόμαστε σε όλες και σε όλους  ευλογημένη και καλή χρονιά.

Kantam.gr

 

κοινοποίηση άρθρου:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

5η Κυριακή της Τεσσαρακοστής Α      

5η ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΗΣ ΤΕΣΣΑΡΑΚΟΣΤΗΣ                (Α)                   ΑΝΤΙΦΩΝΟ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ                                  Πβ. Ψλ 43(42),1-2                     Κρίνε με, Κύριε, υπεράσπισε την υπόθεσή μου από ένα

Πρόγραμμα Θείων Λειτουργιών 1-2 Απριλίου 2023

Οικισμός Ενορία 1–2 Απριλίου 2023 Αγάπη Αγίου Αγαπητού – Αετοφωλιά Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου Σάββατο 19.30 Άνδρος Καθεδρικού Ναού Αγίου Ανδρέα – Βωλάξ Γεννήσεως της Θεοτόκου 

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου