Προς τα παιδιά του ΟΡΑΤΟΡΙΟΥ της ποιμαντικής ενότητας Στενής

Προς τα παιδιά του ΟΡΑΤΟΡΙΟΥ της ποιμαντικής ενότητας Στενής

A_NIKOLAOS_XORA_STENI_6.12.11_064_3.JPG 

Αγαπητά μου παιδιά,
Σήμερα, Κυριακή 31 Ιανουαρίου, εκτός από την ημέρα του Κυρίου, εορτάζουμε και τον Ιδρυτή του Ορατορίου που είναι ο Άγιος Ιωάννης Μπόσκο.
Γνωρίζω με πόση αγάπη ο εφημέριός σας π. Φερνάνδος και ο υπεφημέριος σας π. Ιωσήφ οργάνωσαν για σας και λειτουργούν με τη βοήθεια και των τριών Μοναχών, Μητέρας Μαρίας, αδελφής Σπεράντζας και αδελφής Κόρντις, το κέντρο αγάπης, χαράς, κατήχησης και αδελφοσύνης, που ΟΡΑΤΟΡΙΟ ονομάζεται.
Ζητώ από το Θεό να σας ευλογεί όλους, με τις ικεσίες του Αγίου Ιωάννη Μπόσκο και του Αγίου Νικολάου που προστατεύει την Ενορία σας.
Δεν είμαι σήμερα μαζί σας, διότι ευρίσκομαι στο νησί της Νάξου για να εορτάσω την Υπαπαντή του Κυρίου στην οποία είναι αφιερωμένος ο Μητροπολιτικός μας.
Χρόνια πολλά σε όλη την ενορία και να ξέρετε πως ό,τι κάνετε για τα παιδιά είναι μια πολύτιμη προσφορά για την ευτυχία τους.
Την αληθινή ευτυχία μόνο ο Χριστός μπορεί να τους την εξασφαλίσει.
Αυτό που μαθαίνουν στο ΟΡΑΤΟΡΙΟ είναι ότι ο Χριστός αγαπά ιδιαίτερα τα παιδιά και εκείνα λοιπόν πρέπει να μάθουν να Τον αγαπούν σε όλη τους τη ζωή, αν θέλουν να είναι ευτυχισμένα και εκείνα. Και όταν αυτά είναι ευτυχισμένα θα είναι και οι γονείς τους.

Αυτό εύχομαι από τα βάθη της καρδιάς μου.

Νάξος 30/1/2021
Με πολλή αγάπη
Ο επίσκοπος Νικόλαος

κοινοποίηση άρθρου:

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

15η Κυριακή του Έτους

15η  ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ (B)   ΑΝΤΙΦΩΝΟ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ Ψλ 17[16], 15                         Εγώ, Κύριε, μες στη δικαιοσύνη, θα δω το πρόσωπό Σου, θα χορτάσω

Mελέτη του Ευαγγελίου της ημέρας

ΤΗΣ ΑΜΙΑΝΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΤΗΣ ΑΕΙΠΑΡΘΕΝΟΥ ΜΑΡΙΑΣ Σάββατο 13 Ιουλίου 2024   Εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος. Αμήν Επικαλούμαι

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου