Προς τα παιδιά του ΟΡΑΤΟΡΙΟΥ της ποιμαντικής ενότητας Στενής

Προς τα παιδιά του ΟΡΑΤΟΡΙΟΥ της ποιμαντικής ενότητας Στενής

A_NIKOLAOS_XORA_STENI_6.12.11_064_3.JPG 

Αγαπητά μου παιδιά,
Σήμερα, Κυριακή 31 Ιανουαρίου, εκτός από την ημέρα του Κυρίου, εορτάζουμε και τον Ιδρυτή του Ορατορίου που είναι ο Άγιος Ιωάννης Μπόσκο.
Γνωρίζω με πόση αγάπη ο εφημέριός σας π. Φερνάνδος και ο υπεφημέριος σας π. Ιωσήφ οργάνωσαν για σας και λειτουργούν με τη βοήθεια και των τριών Μοναχών, Μητέρας Μαρίας, αδελφής Σπεράντζας και αδελφής Κόρντις, το κέντρο αγάπης, χαράς, κατήχησης και αδελφοσύνης, που ΟΡΑΤΟΡΙΟ ονομάζεται.
Ζητώ από το Θεό να σας ευλογεί όλους, με τις ικεσίες του Αγίου Ιωάννη Μπόσκο και του Αγίου Νικολάου που προστατεύει την Ενορία σας.
Δεν είμαι σήμερα μαζί σας, διότι ευρίσκομαι στο νησί της Νάξου για να εορτάσω την Υπαπαντή του Κυρίου στην οποία είναι αφιερωμένος ο Μητροπολιτικός μας.
Χρόνια πολλά σε όλη την ενορία και να ξέρετε πως ό,τι κάνετε για τα παιδιά είναι μια πολύτιμη προσφορά για την ευτυχία τους.
Την αληθινή ευτυχία μόνο ο Χριστός μπορεί να τους την εξασφαλίσει.
Αυτό που μαθαίνουν στο ΟΡΑΤΟΡΙΟ είναι ότι ο Χριστός αγαπά ιδιαίτερα τα παιδιά και εκείνα λοιπόν πρέπει να μάθουν να Τον αγαπούν σε όλη τους τη ζωή, αν θέλουν να είναι ευτυχισμένα και εκείνα. Και όταν αυτά είναι ευτυχισμένα θα είναι και οι γονείς τους.

Αυτό εύχομαι από τα βάθη της καρδιάς μου.

Νάξος 30/1/2021
Με πολλή αγάπη
Ο επίσκοπος Νικόλαος

κοινοποίηση άρθρου:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

Το κήρυγμα της Κυριακής

26η Κυριακή του Έτους, Κύκλος Γ   Ο χρόνος και η αιωνιότητα είναι δύο στοιχεία που σήμερα παρουσιάζονται και στα τρία βιβλικά αναγνώσματα. Το ευαγγέλιο

25 Σεπτεμβρίου μνήμη της Αγίας Ευφροσύνης

  Πρόκειται για μια αγία όχι ιδιαιτέρα διαδεδομένη στη Δύση. Γεννήθηκε μεταξύ των ετών 410 και 413 στην Αλεξάνδρεια και ήταν κόρη ενός εύπορου αξιωματικού

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου