Κατηχητική Τηλεόραση

Κατηχητική Τηλεόραση

Κατηχησή.JPG

Αγαπητοί γονείς και αγαπητά μου παιδιά.
Η Εκκλησία της Σύρου είχε μία πολύ όμορφη πρωτοβουλία. Αναζητώντας τρόπους να καλύψει το κενό που υπάρχει για την, έστω και προσωρινή, λειτουργία των κατηχητικών κέντρων, προσφέρει κάτι διαφορετικό όμορφο, ελκυστικό και αποτελεσματικό και ηλεκτρονικό μέσο.
Σας ζητώ να το χρησιμοποιήσετε, διότι θα είναι πολύ χρήσιμο όχι μόνο για σας αγαπητά μου παιδιά αλλά και για τους αγαπητούς γονείς σας.
Ανοίγοντας την ιστοσελίδα μας kantam.gr και πατώντας με το ποντίκι πάνωστο link που συνοδεύει τον τίτλο ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ θα χαρείτε, κάθε Σάββατο, μία όμορφη κατήχηση πάνω σε διάφορα θέματα που σίγουρα θα σας ενθουσιάσουν.
Ευχαριστούμε την Εκκλησία της Σύρου και την συγχαίρουμε για την όμορφη πρωτοβουλία η οποία αυξάνει τη μεταξύ μας συνεργασία.

Ο επίσκοπος σας Νικόλαος

 

κοινοποίηση άρθρου:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

Το κήρυγμα της Κυριακής

26η Κυριακή του Έτους, Κύκλος Γ   Ο χρόνος και η αιωνιότητα είναι δύο στοιχεία που σήμερα παρουσιάζονται και στα τρία βιβλικά αναγνώσματα. Το ευαγγέλιο

25 Σεπτεμβρίου μνήμη της Αγίας Ευφροσύνης

  Πρόκειται για μια αγία όχι ιδιαιτέρα διαδεδομένη στη Δύση. Γεννήθηκε μεταξύ των ετών 410 και 413 στην Αλεξάνδρεια και ήταν κόρη ενός εύπορου αξιωματικού

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου