Προετοιμασία των νέων της Τήνου για την ομολογία Πίστεως

Προετοιμασία των νέων της Τήνου για την ομολογία Πίστεως


Από την Δευτέρα 10 Ιουλίου έως και την Τετάρτη 12 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε στους χώρους φιλοξενίας της Κιουράς των Αγγέλων της Ενορίας Ποταμιάς Τήνου, οι συναντήσεις προετοιμασίας των 12 νέων της εκκλησιαστικής μας επαρχίας, που κατά την αγρυπνία προσευχής την παραμονή του Δεκαπενταύγουστο στο Θεομητορικό μας Προσκύνημα της Παναγίας της Βρυσιώτισσας θα κάνουν τη δημόσια ομολογία πίστεως.

Τις ημέρες αυτές οι νέοι είχαν την ευκαιρία να ακούσουν, να ανταλλάξουν απόψεις αλλά και προβληματισμούς επάνω στο  Σύμβολο της Πίστεως. Τις κατηχήσεις εξασφάλισαν: ο π. Μάρκος Φώσκολος και η θεολόγος κυρία Μαρία Δελασούδα.

Οι νέοι βοηθήθηκαν να αντιληφτούν ακόμη καλύτερα τι σημαίνει να είσαι ένας σημερινός  μαθητής και μαθήτρια αλλά προπάντων μάρτυρας του Ιησού μέσα σε μια κοινωνία η οποία δυστυχώς συνεχώς  βομβαρδίζεται από αντιχριστιανικά μηνύματα και νομοθετήματα. 

κοινοποίηση άρθρου:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

Ο σεισμός στην Τουρκία και Συρία…

Δυστυχώς ο σεισμός των 7.9 ρίχτερ που έπληξε Τουρκία και Συρία προξένησε μεγάλο αριθμό θυμάτων, που συνεχώς μεγαλώνει. Ο Πάπας Φραγκίσκος απέστειλε αμέσως συλλυπητήρια τηλεγραφήματα,

6η Κυριακή του Έτους

  ΑΝΤΙΦΩΝΟ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ (Ψλ 31 [30], 3-4) Ας είσαι για μένα οχυρωμένο κάστρο, και τόπος καταφυγής, για να με σώσεις. Επειδή εσύ είσαι

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου