Πιστοί στο πνευματικό ραντεβού μας

Πιστοί στο πνευματικό ραντεβού μας

Και χθες, 26 Απριλίου 2018, τελευταία Πέμπτη του μήνα, η τοπική μας Εκκλησία ήταν πιστή στο πνευματικό της ραντεβού με την Παναγία τη Βρυσιώτισσα.

Πέντε ιερείς με τον Αρχιεπίσκοπο και κάποιους πιστούς τέλεσαν την Θεία Λειτουργία της ημέρας. Πριν την τελική ευλογία και την απόλυση, κλήρος και λαός απεύθυναν προς την Παναγία την ειδική δέηση, ζητώντας της να μεσιτεύει στον Κύριο ώστε να μη στερηθεί ποτέ η τοπική μας Εκκλησία από νέους πρεσβυτέρους, μοναχούς και μοναχές.

Φαίνεται ότι η Παναγία ετοιμάζει νέο δώρο για την τοπική μας Εκκλησία. Ο Κύριος, πριν από το τέλος του χρόνου, προβλέπεται να της παραδώσει και εκείνη θα μας δώσει μία νέα γυναικεία μοναχική κοινότητα.

Εμείς θα συνεχίσουμε να την ευχαριστούμε και να την παρακαλούμε.

κοινοποίηση άρθρου:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ ευχήθηκε στον Σεβ. Αρχιεπίσκοπο ΡΚαθολικών Τήνου κ. Ιωσήφ

Σήμερα το απόγευμα, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ , συνοδευόμενος από Αρχιερατικό Επίτροπο Τήνου, Πρωτοπρ. Γεώργιο Φανερό, μετέβη στο Επισκοπείο της ΡΚαθολικής Αρχιεπισκοπής και ευχήθηκε

Mελέτη του Ευαγγελίου της ημέρας

ΤΡΙΤΗ  ΤΗΣ 4ης  ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΤΕΣΣΡΑΚΟΣΤΗΣ 28 Μαρτίου 2023    Εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος.  Αμήν Επικαλούμαι το 

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου