Η ωραία χειρονομία του Νοσοκομείου Pascale: «Μαρτίνα έλα σε εμάς για να θεραπευτείς»

4

Η ωραία χειρονομία του Νοσοκομείου Pascale: «Μαρτίνα έλα σε εμάς για να θεραπευτείς»

Η έκκληση που έγινε αποδεκτή από το νοσοκομείο της Νάπολης. Η Μαρτίνα βλέπει πως σταματούν οι θεραπείες της για την καταπολέμηση του καρκίνου, όμως η βοήθειά για εκείνη φτάνει από τη Νάπολη.
«Μαρτίνα, έλα στο Pascale Θα σε φροντίσουμε εμείς». Με αυτά τα λόγια, το Εθνικό Ινστιτούτο Καρκίνου «Ίδρυμα Pascale» της Νάπολη δέχτηκε το αίτημα για βοήθεια της νεαρής γυναίκας.
Η Μαρτίνα και η έκκλησή της στα κοινωνικά μέσα
Πριν από λίγες μέρες, η Martina είχε κάνει μια έκκληση – παράπονο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: «Δεν μπορώ πλέον να λάβω την απαραίτητη θεραπεία για τον καρκίνο του παγκρέατος. Οι εγκαταστάσεις υγειονομικής περίθαλψης καταρρέουν λόγω της έκτακτης ανάγκης του Κορονοϊού. Το χειρουργείο μου έχει αναβληθεί».
«Μαρτίνα, έλα στο νοσοκομείο Pascale στη Νάπολη»
Ένα αίτημα βοήθειας που ακούστηκε. Απάντησε στην έκκληση της 26χρονης ο γενικός διευθυντής του «Pascale» της Νάπολης, ο Attilio Bianchi: «Αγαπητή Martina, είμαι ο γενικός διευθυντής του Εθνικού Ινστιτούτου Καρκίνου του Pascale στη Νάπολη. Διάβασα το πρόβλημά σου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σου προσφέρω τη διαθεσιμότητα του Ινστιτούτου μας για να το αντιμετωπίσουμε μαζί. Επικοινώνησε μαζί μας, σου στείλω τη διεύθυνση email μου: direzionegenerale@istitutotumori.na.it» γράφει ο διευθυντής, στη σελίδα Facebook του νοσοκομείου της Καμπανίας.
Το βίντεο της Martina: «Ο Covid έχει σταματήσει τη θεραπεία μου»
Η Μαρτίνα, πριν από λίγες μέρες, είχε δημοσιεύσει το βίντεό της στο Instagram με σκοπό, όχι μόνο να κάνει έκκληση για την ίδια και την κατάστασή της, αλλά και να ειδοποιήσει τα ιδρύματα για τους κινδύνους που αντιμετωπίζουν τα άτομα με καρκίνο. Κίνδυνους κατά τη διάρκεια αυτής της πανδημίας: «Τον Μάρτιο πήγα σε νοσοκομείο του Μιλάνου για διατήρηση των ωοθηκών πριν ξεκινήσω την χημειοθεραπεία και την ακτινοθεραπεία, όμως έχασα αυτήν την πιθανότητα επειδή οι κλινικές είχαν αποκλειστεί λόγω του Covid. Τώρα περιμένω να μάθω αν η παθολογία μου θα καταστήσει δυνατή μια επέμβαση».
Τώρα, η έκκλησή της έγινε αποδεκτή από το νοσοκομείο της Νάπολης και η Μαρτίνα θα είναι σε θέση να συνεχίσει τον αγώνα ενάντια στην ασθένειά της.

Μετάφραση: π.Ιωαν.Σκλ.

κοινοποίηση άρθρου:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

Mελέτη  του Ευαγγελίου της ημέρας

ΤΕΤΑΡΤΗ ΤΗΣ 2ης ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ 7 Δεκεμβρίου 2022   Εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος. Αμήν Επικαλούμαι το

Ο Αρχιεπίσκοπος Ιωσήφ στη Μυτιλήνη

Ποιμαντική επίσκεψη στην ενορία Μυτιλήνης, το διήμερο 3-4 Δεκεμβρίου, πραγματοποίησε ο Αρχιεπίσκοπός μας Ιωσήφ, με την ιδιότητα του Αποστολικού Τοποτηρητή της Καθολικής Επισκοπής Χίου, Λέσβου,

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου