ΠΑΝΉΓΥΡΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ

ΠΑΝΉΓΥΡΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ

Πανηγύρισε με κάθε επισημότητα ο Ιερός Ναός του Αγίου Αντωνίου του Μεγάλου που βρίσκεται στο λιμάνι της Νάξου. Ανήμερα της εορτής το απόγευμα τελέστηκε από τον Εφημέριο π. Γιώργο Παλαμάρη η Θεία Λειτουργία στο τέλος της οποίας οι παρόντες πιστοί ασπάστηκαν τα λείψανα του Αγίου και επικαλέστηκαν τη βοήθειά του.

Την εορτή του Αγίου Μεγάλου Αντωνίου του Αββά τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων κ. Εμμανουήλ Μαργαρίτης, ο Αντιδήμαρχος κ. Αργύριος Ανεβλαβής και ο Πρόεδρος Απειράνθου κ. Γεώργιος Μπάκαλος. 

Φωτογραφίες Ρεμούνδος Ιερώνυμος

κοινοποίηση άρθρου:

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

18 ΑΠΡΙΛΙΟΥ μνήμη της Αγίας Ανθούσας

Κόρη του αυτοκράτορα Κωνσταντίνου Ε’ του Κοπρώνυμου γεννήθηκε γύρω στο 750 στην Κωνσταντινούπολη. Ο Κοπρώνυμος με την πολιτική του ενδυνάμωσε κατά πολύ την αυτοκρατορία, ήρθε