ΠΑΝΗΓΥΡΗ ΑΓΙΟΥ ΜΙΧΑΗΛ ΚΑΙ ΑΓΙΑΣ ΘΗΡΕΣΙΑΣ ΣΤΟΝ ΕΠΙΓΕΙΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ

Την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2016 θα πανηγυρίζει το Παρεκκλήσιο του Αγίου Μιχαήλ  της πρώην Ιεράς Μονής των  Ουρσουλινών Μοναχών στα Λουτρά της Τήνου.

Στις 5 το απόγευμα θα τελεστεί Αρχιερατική θεία Λειτουργία από το Σεβασμιότατο Αρχιεπίσκοπό μας π. Νικόλαο και στη συνέχεια θα γίνει λιτάνευση προς το Προσκυνητάριο της Αγίας Θηρεσίας όπου και θα τελεστεί ειδική παράκληση.

Η είσοδος θα γίνει από την κεντρική πράσινη πόρτα του Δημοτικού Σχολείου.
 

Από τα Γραφεία της Καθολικής Αρχιεπισκοπής
και
την Ιερά Μονή Ουρσουλινών  Μοναχών Τήνου

κοινοποίηση άρθρου:

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

7 Ιουλίου μνήμη του Αγίου Πάνταινου

  Ο Άγιος Πάνταινος έζησε κατά τον δεύτερο αιώνα. Πιθανότατα γεννήθηκε στη Σικελία και πριν ασπαστεί το χριστιανισμό ήταν Στωικός φιλόσοφος που δίδαξε στην Αλεξάνδρεια.

Άγγελος Κυρίου, Κυριακή 6-7-2025

ΠΑΠΑΣ ΛΕΩΝ ΙΔ’ ΑΓΓΕΛΟΣ ΚΥΡΙΟΥ Πλατεία Αγίου ΠέτρουΚυριακή, 6 Ιουλίου 2025   Αγαπητοί αδελφοί και αδελφές, καλή Κυριακή! Το σημερινό Ευαγγέλιο (Λκ 10,1-12.17-20) μας υπενθυμίζει