Παγκόσμια συνάντηση οικογενειών

Παγκόσμια συνάντηση οικογενειών

Πάνω από 500.000 εισιτήρια έχουν κάνει κράτηση για την τελική μάζα της WMOF 2018, που θα εορταστεί από τον Πάπα Φραγκίσκο. Όλα τα εισιτήρια έχουν ήδη εξαντληθεί και η κράτηση έχει ολοκληρωθεί. Το Mass θα διεξαχθεί στις 3μμ στο Phoenix Park, Δουβλίνο στις Κυριακή 26 του Αυγούστου.

Μέσα σε μια εβδομάδα τα εισιτήρια που κυκλοφόρησαν για το κοινό: 400.000 εισιτήρια για τη Συνάντηση  στο Phoenix Park του Δουβλίνου, άλλες 45.000 εισιτήρια για το Knock Shrine έχουν κρατηθεί από τις πρώτες 4 ώρες  Ποιμαντική Συνάντηση RDS είναι τώρα κλεισμένη, με ένα ρεκόρ 37.000 εγγραφές. 

Είμαστε ενθουσιασμένοι που τόσο μεγάλο ενδιαφέρον έχει εκφραστεί και, με πάνω από 10.000 που έχουν κρατηθεί από το εξωτερικό και ανυπομονούμε να καλωσορίσουμε πολλούς προσκυνητές και οικογένειες από όλο τον κόσμο.

Η Συνάντηση Οικογενειών έχει το μεγαλύτερο αριθμό των εγγεγραμμένων με το  υψηλότερο ποσό των παιδιών και των νέων που φοιτούν!

κοινοποίηση άρθρου:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

Mελέτη του Ευαγγελίου της ημέρας

  ΤΡΙΤΗ ΤΗΣ 20ης ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ 16 Αυγούστου 2022   Εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος. Αμήν Επικαλούμαι

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου