Ο Πάπας γράφει στον Ortega

Ο Πάπας γράφει στον Ortega

Ο Πάπας Φραγκίσκος σε ένα μήνυμα προς τον Πρόεδρο της Νικαράγουας, με την ευκαιρία της εθνικής εορτής 15 Σεπτεμβρίου, βεβαιώνει ότι προσεύχεται για όλο το λαό της αγαπημένης Νικαράγουας. Ο Αρχιεπίσκοπος της Μανάγκουας, Καρδινάλιος Brenes, ανέφερε πόσο σημαντικό είναι «να διευρυνθεί» ο διάλογος για την ειρήνη.

Ο Ιησούς, « Άρχοντας της ειρήνης» να χορηγήσει σε όλους «τα δώρα της αδελφικής συμφιλίωσης και της ειρηνικής και σταθερής συνύπαρξης. Αυτό γράφει ο Άγιος Πατέρας ο Πάπας στο μήνυμά του προς τον Πρόεδρο της Νικαράγουας.

Στο κείμενο, με ημερομηνία 31 του περασμένου Αυγούστου, ο Πάπας Φραγκίσκος στέλνει επίσης ένα θερμό χαιρετισμό σε όλο το λαό αυτής της « αγαπημένης αυτής Χώρας».

 

κοινοποίηση άρθρου:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

Angelus, 26 Μαρτίου 2023

ΠΑΠΑΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΚΥΡΙΟΥ Πλατεία Αγίου Πέτρου Κυριακή, 26 Μαρτίου 2023     Αγαπητοί αδελφοί και αδελφές, καλημέρα! Σήμερα, Πέμπτη Κυριακή της Τεσσαρακοστής, το Ευαγγέλιο

Mελέτη του Ευαγγελίου της ημέρας

ΔΕΥΤΕΡΑ  ΤΗΣ 4ης  ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΤΕΣΣΡΑΚΟΣΤΗΣ 27 Μαρτίου  2023    Εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος.  Αμήν Επικαλούμαι το 

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου