Ο Χριστός λυτρωτής έστειλε μήνυμα ελπίδας σε όλο τον κόσμο

Ο Χριστός λυτρωτής έστειλε μήνυμα ελπίδας σε όλο τον κόσμο

Ανήμερα το Πάσχα των Καθολικών το εμβληματικό άγαλμα του Χριστού Λυτρωτή στο Ρίο Ντε Τζανέϊρο ντύθηκε στα χρώματα των χωρών που πλήττονται περισσότερο από άλλες από τον κορονοϊό.

Η Βραζιλία θέλησε έτσι να στείλει ένα μήνυμα ελπίδας σε όλο τον κόσμο που πλήττεται από την πανδημία.

Η Βραζιλία που είδε την γηραιότερη κάτοικό της την 97χρονη Τζίνα Νταλ Κολέτο που είχε προσβληθεί την 1η Απριλίου από τον κορονοϊό να παίρνει εξιτήριο από το νοσοκομείο του Σάο Πάολο υπό τα χειροκροτήματα των γιατρών και των νοσηλευτών, καθώς έγινε η γηραιότερη ασθενής που κατάφερε να αναρρώσει από την covid-19 στη Βραζιλία, τη χώρα της Λατινικής Αμερικής που έχει πληγεί περισσότερο από την επιδημία.
Η μοναδική επιζήσασα μιας ιταλικής οικογένειας με 11 παιδιά, η Νταλ Κολέτο ζούσε μόνη της στην πόλη Σάντος, ανακοίνωσε το νοσοκομείο. «Παρόλο που κοντεύει έναν αιώνα ζωής, η Τζίνα είναι πολύ ενεργητική και της αρέσει να περπατά, να ψωνίζει και να μαγειρεύει», αναφερόταν στην ανακοίνωση. «Έχει έξι εγγόνια και πέντε δισέγγονα».

 

κοινοποίηση άρθρου:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

Mελέτη του Ευαγγελίου της ημέρας

  ΤΡΙΤΗ ΤΗΣ 26ης ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ 27 Σεπτεμβρίου 2022                                              Εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος. Αμήν Επικαλούμαι

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου