Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟ

Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟ

Μετά τη πενθήμερη ποιμαντική επίσκεψη στην Εκκλησία της Νάξου, ο Αρχιεπίσκοπός μας πραγματοποίησε ποιμαντική επίσκεψη και στην Εκκλησία της Πάρου.

Την  Κυριακή 4  Φεβρουαρίου 2018 το απόγευμα στις 5 τέλεσε Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον ενοριακό Ναό του Αγίου Αντωνίου στην Παροικιά Πάρουκαι συλλειτούργησε μαζί του ο εφημέριος του Ναού π. Γεώργιος Παλαμάρης. Η συμμετοχή των πιστών στη Θεία Λειτουργία ήταν καλή. Εκείνο όμως πως εντυπωσίασε περισσότερο ήταν η ενεργός συμμετοχή των πιστών.

Τέσσερεις λειτουργοϋπηρέτες έδωσαν  το παρόν και με την  υπηρεσία τους μέσα στο ιερό απέδειξαν ότι την ασκούν συνειδητά. Η ανάγνωση των βιβλικών από τους  ενορίτες,  οι δεήσεις των πιστών εναλλάξ από  τους λειτουργοϋπηρέτες και  η συνοδεία των εκκλησιαστικών ασμάτων με  το αρμόνιο που εξασφλίζει ο κος Fergus βοηθούμενος από τον James συνέβαλαν σε μία ζωντανή Θεία Συλλειτουργία.

Μετά τη Θεία Λειτουργία έγινε συνάντηση των παρόντων με τον Αρχιεπίσκοπο οι οποίοι και τον ευχαρίστησαν θερμά για την εκεί παρουσία του. 

 

κοινοποίηση άρθρου:

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

Πρόγραμμα Θείων Λειτουργιών 15-16.2.2025

Οικισμός Ενορία 15-16 Φεβρουαρίου 2025 Αγάπη Agapi Αγίου Αγαπητού 16/2 Κυριακή 17:30 Θεία Λειτουργία  Αετοφωλιά Aetofolia Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου 16/2 Κυριακή 09:00 Θεία Λειτουργία  Άνδρος