Ο Πάπας τηλεφώνησε στον Επίσκοπο της Norcia: “Να μη χάσει ο λαός την ελπίδα του”

Ακόμα μια φορά ο Πάπας Φραγκίσκος  θέλησε να εκφράσει προσωπικά την αλληλεγγύη του προς το λαό που πλήγηκε  από ένα νέο σεισμό στην κεντρική Ιταλία, τηλεφωνώντας, προχθές το απόγευμα, στον Σεβασμιότατο  Renato Boccardo Αρχιεπίσκοπος του  Spoleto-Norcia. “Σας βεβαιώνω ότι είμαι κοντά σας, με την προσευχή μου, την ευλογία μου για   όλο το λαό της  Norciaκαι της Valnerina. Είμαι θλιμμένος  για ότι χάθηκε”, συνέχισε ο Άγιος Πατέρας. “ Παρακολούθησα από την Σκανδιναβία  αυτή τη νέα τραγωδία του λαού  και από εκεί προσευχήθηκα για σας”, συμπλήρωσε.  

Αυτό το έκανε γνωστό ο ίδιος ο Αρχιεπίσκοπος, ο οποίος στη διάρκεια της  τηλεφωνικής επικοινωνίας, ανάφερε στον Πάπα Φραγκίσκο, πόσο δοκιμάστηκαν οι κάτοικοι  και πόσο ανησυχούν  για το αύριο ”. Ο Άγιος Πατέρας  απάντησε προτρέποντας: “Μείνετε κοντά στο λαό για να μην χάσουν την ελπίδα τους και να συνεχίσουν να ζουν στον τόπο τους”.

 

 

κοινοποίηση άρθρου:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

Mελέτη  του Ευαγγελίου της ημέρας

ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΗΣ 7ης ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ 29 Μαΐου 2023   Εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος. Αμήν Επικαλούμαι το

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου