ΜΟΝΑΚΟ: ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ “ΝΤΑΒΟΣ”

8

ΜΟΝΑΚΟ:  ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ “ΝΤΑΒΟΣ”

Έτσι έχει χαρακτηρισθεί το, ευρισκόμενο ήδη στην 4η ετήσια έκδοσή του, “ CC Forum ” ή Climate Change Forum, που γίνεται αυτή την εποχή στο Πριγκιπάτο του Μονακό, υπό την αιγίδα του Πρίγκιπα Αλβέρτου. Συμμετέχουν άδοτες – επενδυτές, διαμορφωτές κοινής γνώμης, πνευματικές προσωπικότητες αλλά και καινοτόμες ( start ups ) εταιρείες , που επενδύουν στη βιώσιμη ανάπτυξη. Το ΒΒC έχει αναφέρει ότι το Φόρουμ είναι “ ζωντανό, ενδιαφέρον και διαφορετικό” .
Ο ίδιος ο Πρίγκιπας, ο καρδινάλιος P.Turkson, που ηγείται του αντίστοιχου ”χαρτοφυλακίου” στην Αγία Έδρα και ο συγγραφέας και περιβαλλοντικός ακτιβιστής.
Stanley Johnson θα συμμετάσχουν σε συζήτηση σχετικά με τις πιθανότητες μη καταστροφής του περιβάλλοντος, αν όλοι ευαισθητοποιηθούμε.
Το Φόρουμ έχει και την κοσμοπολίτικη πλευρά του : θα ολοκληρωθεί με δείπνο με επίσημο ένδυμα, όπου θα τραγουδήσουν ο διάσημος τενόρος Placido Domingo και αφρικανή λυρική τραγουδίστρια. Στο τέλος, ο Πρίγκιπας Αλβέρτος θα δώσει βραβεία για την προσφορά τους στους St. Johnson. Pl. Domingo και Julian Lennon τραγουδοποιό με μεγάλο ανθρωπιστικό έργο.

Πληροφορίες και φωτογραφία από Monaco Tribune

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΕΒΑΝΤΗΣ
Μέλος Συνοδικής Επιτροπής ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΗ

κοινοποίηση άρθρου:

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

Mελέτη του Ευαγγελίου της ημέρας

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΗΣ 15ης ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 19 Ιουλίου 2024   Εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος. Αμήν Επικαλούμαι

Mελέτη του Ευαγγελίου της ημέρας

ΠΕΜΠΤΗ ΤΗΣ 15ης ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 18 Ιουλίου 2024 Εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος. Αμήν Επικαλούμαι το

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου