ΜΟΝΑΚΟ: ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ “ΝΤΑΒΟΣ”

8

ΜΟΝΑΚΟ:  ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ “ΝΤΑΒΟΣ”

Έτσι έχει χαρακτηρισθεί το, ευρισκόμενο ήδη στην 4η ετήσια έκδοσή του, “ CC Forum ” ή Climate Change Forum, που γίνεται αυτή την εποχή στο Πριγκιπάτο του Μονακό, υπό την αιγίδα του Πρίγκιπα Αλβέρτου. Συμμετέχουν άδοτες – επενδυτές, διαμορφωτές κοινής γνώμης, πνευματικές προσωπικότητες αλλά και καινοτόμες ( start ups ) εταιρείες , που επενδύουν στη βιώσιμη ανάπτυξη. Το ΒΒC έχει αναφέρει ότι το Φόρουμ είναι “ ζωντανό, ενδιαφέρον και διαφορετικό” .
Ο ίδιος ο Πρίγκιπας, ο καρδινάλιος P.Turkson, που ηγείται του αντίστοιχου ”χαρτοφυλακίου” στην Αγία Έδρα και ο συγγραφέας και περιβαλλοντικός ακτιβιστής.
Stanley Johnson θα συμμετάσχουν σε συζήτηση σχετικά με τις πιθανότητες μη καταστροφής του περιβάλλοντος, αν όλοι ευαισθητοποιηθούμε.
Το Φόρουμ έχει και την κοσμοπολίτικη πλευρά του : θα ολοκληρωθεί με δείπνο με επίσημο ένδυμα, όπου θα τραγουδήσουν ο διάσημος τενόρος Placido Domingo και αφρικανή λυρική τραγουδίστρια. Στο τέλος, ο Πρίγκιπας Αλβέρτος θα δώσει βραβεία για την προσφορά τους στους St. Johnson. Pl. Domingo και Julian Lennon τραγουδοποιό με μεγάλο ανθρωπιστικό έργο.

Πληροφορίες και φωτογραφία από Monaco Tribune

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΕΒΑΝΤΗΣ
Μέλος Συνοδικής Επιτροπής ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΗ

κοινοποίηση άρθρου:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

Mελέτη του Ευαγγελίου της ημέρας

  ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΗΣ 3ης ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 27 Ιανουαρίου 2023                                       Εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος. Αμήν

Πρόγραμμα Ενοριών

   Οικισμός Ενορία 28–29 Ιανουαρίου 2023 Αγάπη Αγίου Αγαπητού – Αετοφωλιά Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου – Άνδρος Καθεδρικού Ναού Αγίου Ανδρέα – Βωλάξ Γεννήσεως της Θεοτόκου  Κυριακή 09.30

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου